Αφού δείτε ΑΥΤΟ, δεν θα ξαναπετάξετε ποτέ τα φακελάκια από το τσάι… [pics]

Τι συμβολίζει η Μεγάλη Τρίτη
26/04/2016
Οριστικό τέλος για το πλοίο “Παναγία Τήνου”: Σχεδόν έχει βουλιάξει
27/04/2016
Όλα

Ανακουφιστείτε από το… κάψιμο του ήλιου με ένα φακελάκι μαύρο τσάι.

Συνήθως μετά από ένα ωραίο φλιτζάνι τσάι πετάμε το φακελάκι. Ίσως όμως θελήσετε να σταματήσετε αυτή τη συνήθεια όταν μάθετε πόσο χρήσιμα μπορεί να είναι. Δείτε παρακάτω μερικούς τρόπους που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε:

Ανακουφιστείτε από το κάψιμο του ήλιου με ένα φακελάκι μαύρο τσάι, το οποίο έχει ανακουφιστικές ιδιότητες.

Δώστε στα κουρασμένα μάτια ενέργεια. Βάλτε κάτω από τα μάτια σας ένα φακελάκι μαύρο τσάι. Η τανίνη που περιέχει τα βοηθά να ηρεμήσουν και να αναζωογονηθούν.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα φακελάκια από τσάι σε ένα βάζο καλά κλεισμένο στο ψυγείο. Έτσι θα έχετε έτοιμα φακελάκια όποτε τα χρειάζεστε.

Ανακουφίστε τα μικρά καψίματα με ένα φακελάκι τσάι, χάρη στην τανίνη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το κάψιμο το ίδιο φακελάκι που χρησιμοποιείτε για τα μάτια σας.

Ξεπλύντε τα μαλλιά σας με τσάι και χαρίστε τους λάμψη. Το τσάι αποτρέπει επίσης και τον σχηματισμό πιτυρίδας.

Κάντε καθημερινά μασάζ στο κεφάλι σας με το αγαπημένο σας τσάι. Αφήστε το φακελάκι για τουλάχιστον μία ώρα στο νερό και μετά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Δείτε πως γίνεται εδώ.

Έχετε μυρμηγκιά; Χάρη στα αντιοξειδωτικά που περιέχει το πράσινο τσάι, μπορείτε να τη διώξετε εύκολα. Βάλτε ένα κρύο φακελάκι με πράσινο τσάι πάνω στη μυρμηγκιά και στερεώστε το με ένα χανζαπλάστ.

Αφήστε το για 15 λεπτά και μετά αντικαταστήστε το με ένα άλλο φακελάκι για άλλα 15 λεπτά. Σε μερικές ημέρες η μυρμηγκιά θα εξαφανιστεί.

Για να αποτρέψετε τις άσχημες οσμές που δημιουργούνται στα παπούτσια, τοποθετήστε μέσα ένα στεγνό φακελάκι τσάι. Θα απορροφήσει την άσχημη μυρωδιά.

Αν θέλετε τα λουλούδια σας να είναι πιο όμορφα, φυτέψτε ένα φακελάκι τσάι στον κήπο σας. Η τανίνη μειώνει το επίπεδο του pH και το σχηματισμό μυκήτων. Έτσι τα λουλούδια σας θα βγαίνουν πιο όμορφα.

Αν έχετε υπολείμματα στα πιάτα σας, μουλιάστε τα για ένα βράδυ σε νερό με ένα φακελάκι τσάι και την επόμενη ημέρα θα καθαρίσουν αμέσως.

Καθαρίστε τα στίγματα από τον καθρέφτη του μπάνιου σας βουτώντας ένα πανί σε νερό με τσάι.

Αν μυρίζουν τα χέρια σας κρεμμύδι, ξεπλύνετε τα με νερό με τσάι για να φύγει η μυρωδιά.

Αν έχετε πληγές στα ούλα, βάλτε στο στόμα σας σακουλάκια από τσάι σαν γάζες. Θα βοηθήσουν να μειωθεί το πρήξιμο και η αιμορραγία.

 

 http://earthshareme.com/afoy-deite-ayto-den-tha-xanapetaxete-pote-ta-fakelakia-apo-to-tsai-pics/
citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.