Τρόμος στον αέρα! Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου υπό την απειλή βόμβας

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Από το βράδυ έρχονται χιόνια και βροχές
15/01/2017
Εσύ πιστεύεις στην αγάπη με το πρώτο σεξ; Επιστήμονες εξηγούν
15/01/2017
Όλα

Πτήση της αεροπορικής εταιρείας Eurowings, που κατευθυνόταν από τη Σαλάλα του Ομάν στην Κολωνία, έκανε την Κυριακή (15.01.2017) προσγείωση έκτακτης ανάγκης στο Κουβέιτ έπειτα από απειλή για βόμβα.«Η πτήση πραγματοποίησε προσγείωση έκτακτης ανάγκης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Κουβέιτ λόγω υποψιών ότι μπορεί να υπάρχει βόμβα μέσα στο αεροσκάφος», ανέφερε η ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Κουβέιτ που μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KUNA.

#BREAKING: A Eurowings flight en route from Oman to Germany makes emergency landing in Kuwait over bomb scare

Μετά τους ελέγχους όμως δεν εντοπίστηκε βόμβα στο αεροσκάφος της Eurowings, που είναι θυγατρική της Lufthansa, σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της εταιρίας στη Γερμανία.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 287 επιβάτες και 10 μέλη του πληρώματος, ενώ οι επιβάτες θα συνεχίσουν την πτήση τους, από το Κουβέιτ στη Γερμανία.

http://www.makeleio.gr/%CF%84%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B3%CE%B5%CE%AF/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.