Επίσκεψη του Αμερικανού Ακολούθου και Υπευθύνου του Κλιμακίου Προστασίας Δυνάμεων της Αμερικανικής Πρεσβείας στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Συνάντηση με μέλη της αντιπροσωπείας της Αγίας Πετρούπολης (Φωτος)
03/05/2018
Τρίκαλα: Ισχυρή χαλαζόπτωση ”Βίντεο”
06/05/2018
Όλα

Επίσκεψη του Αμερικανού Ακολούθου και υπευθύνου του Κλιμακίου Προστασίας Δυνάμεων της Αμερικανικής Πρεσβείας στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη επισκέφτηκαν στο γραφείο του ο Αμερικανός Ακόλουθος και Υπεύθυνος του Κλιμακίου Προστασίας Δυνάμεων της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα, κ. Ashton Matt και ο Επιχειρησιακός Εκπρόσωπος του Αποσπάσματος Ασφαλείας Δυνάμεων της Πρεσβείας των ΗΠΑ, κ. Παύλος Σκβάρκα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος που αφορούν στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης και το λιμάνι της. Με το πέρας αυτής οι κύριοι της Πρεσβείας επέδωσαν στον Δήμαρχο ευχαριστήριο δώρο του Αμερικανού Πρέσβη, κ. Geoffrey R. Pyatt για τη θερμή φιλοξενία που έτυχε κατά την παραμονή του στην Αλεξανδρούπολη, διευκρινίζοντας ότι «οι Η.Π.Α. έχουν πιστοποιήσει ότι η Αλεξανδρούπολη και το λιμάνι της προσφέρουν υψηλή ασφάλεια και φιλοξενία, γεγονός που θα επαναβεβαιωθεί».

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.