Αυτός είναι ο 52χρονος υπεύθυνος κυλικείου που ασελγούσε σε κοριτσάκια Δημοτικού

Ξάνθη: Μάζεψαν καπάκια για να αγοράσουν αναπηρικό καροτσάκι
28/01/2016
Box Live Stage: Ο Βασίλης Βαξεβάνογλου παρουσιάζει την νέα του επιτυχία με τίτλο ‘Ανθρωποι’
28/01/2016
Όλα

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη, σε βάρος 52χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 22-1-2016 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου,(Σχετ. το από 25-1-2016 Δελτίο Τύπου).

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο κάτω των 10 ετών, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και αποπλάνηση παιδιών κάτω των 12 ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΜΑΡΑΣΟΓΛΟΥ Ευθύμιο του Παντελή και της Φωτεινής, γεν. το 1964 στην Καβάλα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.