Ο Άλεξ Καββαδίας συνάντα τη Δήμητρα Ματσούκα σε ένα τραγούδι ενάντια στο bullying ”Βίντεο”

¨Πνεύμονες – Lungs¨ του Ντάνκαν Μακ Μίλαν στο Θέατρο Αριστοτέλειον
17/02/2018
TΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΣΠΙΤΑΚΙ (Ποίηση) Β. Ζαρκάδα
19/02/2018
Όλα

Ο Άλεξ Καββαδίας επιστρέφει δυναμικά με ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο “Αbnormal”. Ένα τραγούδι – μήνυμα για τον καθένα από μας : Να μην ξεχνάμε να είμαστε διαφορετικοί. Να αγαπάμε τη διαφορετικότητά μας. Να την υποστηρίζουμε. Ποιος μπορεί να ορίσει το αποδεκτό; Ποιος μπορεί να ορίσει το φυσιολογικό; Κανείς! Ο Άλεξ Καββαδίας για δεύτερη φορά μέσω των τραγουδιών του προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει και να αφυπνίσει. Ένα τραγούδι ενάντια στο bullying και υπέρ του ανθρώπου. Του κάθε ανθρώπου. Γράφοντας ο ίδιος τους στίχους μας υπενθυμίζει την αξία του σεβασμού στον συνάνθρωπο.

Η μουσική ανήκει στον Greggy K. ο οποίος “ντύνει” με τον δικό του μοναδικό τρόπο μουσικά αυτή την ιδέα. Με το “Abnormal”, o Aλεξ Καββαδίας εγκαινιάζει και τη συνεργασία του με την αυστραλιανή εταιρεία Rasic & Partners, διευρύνοντας έτσι τους ορίζοντές του και εκτός ελληνικών συνόρων. Το “Abnormal”, οπτικοποιήθηκε, πήρε σάρκα και οστά από τα χέρια του Κώστα Γρηγορακάκη, με special guest τη Δήμητρα Ματσούκα σ΄ένα ρόλο- ιδέα.

Στο πρόσωπό της υπάγεται όλο το σήμερα. Όλη η αντιμετώπιση της κοινωνίας… Είτε θετική είτε αρνητική… μπορεί να σε προστατέψει… μπορεί και να σε πνίξει… μπορεί στη διάθεσή της να σε πνίξει τελικά να σε σώσει και να γεννηθεί ένας νέος εαυτός… Στο τέλος όλα εξαρτώνται από εμάς..και δεν είμαστε μόνοι…

“Για να χορέψουμε τον χορό του παρελθόντος και του παρόντος, του κακοποιού και του θύματος, χορεύουμε στο κεφάλι μιας καρφίτσας, περιστρεφόμαστε εν ζάλη ανάμεσα σε αυτά τα σημεία, αλλάζοντας τις οπτικές γωνίες, μετατοπίζοντας ταυτίσεις, θολώνοντας τα όρια, υφαίνοντας μια γκάμα από νόημα και απόχρωση που έχει την προοπτική για βάθος, λεπτότητα, αβεβαιότητα και πολλαπλότητα πλούσιας εμπειρίας εαυτού-άλλων, αλλά ένας χορός που διατηρεί επίσης την απαγορευτική προοπτική να ξεφύγει από τον έλεγχο, να πέσει από κάποιο ακραίο σημείο, ένα μίασμα που χαρακτηρίζεται από προβολές, ενδοβολές, συγχώνευση, μη-οριοθέτηση και θανάσιμη αρνητικότητα.”. Jody Davies – Σχεσιακή Ψυχαναλύτρια

Δείτε το βίντεο

[mom_video type=”youtube” id=”abB1SDfnNos” width=”100%” height=”350″]

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.