Νύφη έστειλε email διαμαρτυρόμενη για το δώρο αξίας 125 ευρώ

Καβάλα: MonArt Festival 2016
13/05/2016
18 εφευρέσεις γυναικών που άλλαξαν τον κόσμο
14/05/2016
Όλα

Η ανώνυμη καλεσμένη έγραψε στο φόρουμ Mumsnet ζητώντας συμβουλές όταν η νύφη – μία πρώην συνάδερφός της – της είπε πως η οικονομική δωρεά ύψους 120 ευρώ που έκανε το γάμο τους, άφησε και τους δύο «έκπληκτους».

Το ζευγάρι μάλιστα, στο email τους έγραψαν πως η συνεισφορά της «δεν ταίριαζε με την θέρμη των ευχών της για τη μεγάλη τους ημέρα». Το μήνυμα ανέφερε επίσης: Από τη δική σου πλευρά, αν θέλεις να στείλεις κάτι παραπάνω, θα το δεχτούμε εγκάρδια».

Ο χρήστης δήλωσε στο μπλογκ πως το ζευγάρι πιθανότατα της ζητούσε κάτι παραπάνω λόγω της πρόσφατης κληρονομιάς που εισέπραξε. Είπε επίσης, πως δεν προσβάλλεται εύκολα, αλλά «ξαφνιάστηκε» από το email και μπήκε στο φόρουμ για να ζητήσει συμβουλές για το πώς να χειριστεί την κατάσταση.

«Σας παρακαλώ, μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω τώρα; Ποτέ ξανά δεν έχω έρθει αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο και ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκαναν – αλλά από την στιγμή που το έκαναν, θα πρέπει να απαντήσω ή να τους αγνοήσω;» έγραψε.

Ορισμένοι πρότειναν την ακύρωση της δωροεπιταγής, ενώ άλλοι τη συνέστησαν να ενημερώσει τους κοινούς φίλους ή να αγνοήσει τελείως το email.

Ένας χρήστης με το όνομα Eitak22 έγραψε: «Θα έστελνα απάντηση στο email τους και θα επισύναπτα τυχόν κοινούς φίλους για να δουν το email. Είναι απαράδεκτο. Πρόκειται για ένα δώρο που δεν αποτελεί υποχρέωση  και πολλοί άνθρωποι δεν θα έδιναν τόσα πολλά σε έναν πρώην συνάδερφο».

Ένας άλλος χρήστης, ο LifeIschaos, πρότεινε οι νεόνυμφοι να στείλουν πίσω την δωροεπιταγή αν ήταν δυσαρεστημένοι. «Θα έγραφα πως ‘αν το δώρο που σας έκανα σας προσέβαλε με κάποιο τρόπο, μη διστάσετε να το επιστρέψετε’» έγραψε στο φόρουμ.

Μετά από 1.000 περίπου απαντήσεις, η ανώνυμη κοπέλα απάντησε ότι εξεπλάγη από την υποστήριξη που έλαβε. Αποκάλυψε πως απάντησε στο email με μία μόνο γραμμή: «Υποθέτω πως επρόκειτο για κάποιο λάθος» προσθέτοντας πως δεν πρόκειται να συναντηθεί ξανά με το ζευγάρι, τώρα που έφυγε από την δουλειά.

Λίγες ημέρες αργότερα, επέστρεψε στο φόρουμ για να επιβεβαιώσει πως δεν έλαβε απάντηση από την νύφη.

Πηγή: ethnos.gr

Διάβασε περισσότερα στο: Νύφη έστειλε email διαμαρτυρόμενη για το δώρο αξίας 125 ευρώ | Plus: Viral | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.