Πως χρησιμοποιούν οι Έλληνες Twitter – Youtube – Facebook

Κύστη κόκκυγα: Δείτε την οριστική θεραπεία της κύστης & των υποτροπών της
29/01/2016
3Ο BIG DAY: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΣΑΙΞΠΗΡ
30/01/2016
Όλα

Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποίησε έρευνα σχετικά με τις προτιμήσεις των Ελλήνων σχετικά με τα social media, έχοντας ως δείγμα 1.200 χρήστες του ίντερνετ.

Τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας έδειξαν ότι οι Έλληνες χρήστες  χρησιμοποιούν το facebook για να παρακολουθούν τις κινήσεις των φίλων τους , το Youtube για ψυχαγωγία και το Twitter για την ενημέρωσή τους.

Ακόμη, οι Έλληνες μπαίνουν στα social media με το smartphone τους, καθώς το 62% δήλωσε πως χρησιμοποιεί την εφαρμογή που έχει εγκαταστήσει στο κινητό του. Μάλιστα, το 92% δηλώνει ότι χρησιμοποιεί το youtube για να ακούσει μουσική, ενώ το 67% των χρηστών παρακάμπτει  τις διαφημίσεις που παρουσιάζονται στην αρχή των βίντεο.

Η έρευνα έδειξε επίσης πως το twitter κερδίζει τους χρήστες όσο περνάει ο καιρός και ένας στους τέσσερις το χρησιμοποιεί για να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις. Πιο συγκεκριμένα, το twitter κέρδισε ακόμη περισσότερο έδαφος την περίοδο των capital controls, με το 45% χρηστών δηλώνει ότι εξοικειώθηκε μαζί του.

Πως χρησιμοποιούν οι Έλληνες Twitter – Youtube – Facebook

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.