Διαγωνισμός Φωτογραφίας: Οι Αθηναίοι φωτογραφίζουν την πόλη τους

Thessaloniki Moto Show: Κέντρο του δικυκλισμού για τα Βαλκάνια από 18-20 Μαΐου
18/05/2018
ΒΑΤΡΑΧΟΙ του Αριστοφάνη: Σε καλοκαιρινή περιοδεία ανά την Ελλάδα
20/05/2018
Όλα

Στο παρακάτω κείμενο μπορείτε να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό ”Οι Αθηναίοι φωτογραφίζουν την πόλη τους” 

Αποτυπώστε μέσα από τον φωτογραφικός σας φακό εικόνες της γειτονιάς σας, τα χρώματα στον ουρανό, γραφικές γωνίες που σας αρέσουν, ότι σας τραβά την προσοχή και θέλετε και πιστεύεται ότι αξίζει να υπάρχει στην συγκεκριμένη έκθεση.

Διαγωνισμός Φωτογραφίας

Οι Αθηναίοι φωτογραφίζουν την πόλη τουςΟι γειτονιές της πόλης μέσα από τη φωτογραφική ματιά των κατοίκων τους

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων  και το διαδικτυακό περιοδικό www.ifocus.gr διοργανώνουν διαγωνισμό και έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Οι Αθηναίοι φωτογραφίζουν την πόλη τους», καλώντας τους δημότες και τους κατοίκους της Αθήνας να αποτυπώσουν τη γειτονιά τους στο φωτογραφικό τους φακό.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν αποκλειστικά δημότες και κάτοικοι των επτά Δημοτικών Κοινοτήτων της  Αθήνας, οι οποίοι και θα φωτογραφίσουν μόνο την περιοχή της Κοινότητας στην οποία ανήκουν. Οι επιτυχόντες, που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, θα οριστούν με βάση τη σειρά προτεραιότητας δήλωσης συμμετοχής (15 άτομα/Δημοτική Κοινότητα) και θα πρέπει να παρευρεθούν στην πρώτη συνάντηση τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 17:00 στην Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων, όπου θα τους δοθούν οδηγίες και κατευθύνσεις για τους επόμενους δύο μήνες που θα φωτογραφίζουν την περιοχή τους.

Κατά τη χρονική αυτή διάρκεια θα πραγματοποιηθούν επτά συναντήσεις (μία συνάντηση ανά Δημοτική Κοινότητα), όπου θα γίνει συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων και των επιμελητών, θα λυθούν απορίες και θα δοθούν συμβουλές. Μετά το πέρας των δυο μηνών ολοκληρώνεται και ο χρόνος υποβολής των φωτογραφιών, τις οποίες στη συνέχεια θα επεξεργαστούν οι επιμελητές για να επιλέξουν τις εκατό καλύτερες, που θα παρουσιαστούν στην έκθεση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων.

Η πλατφόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής θα ανοίξει τη Δευτέρα 21 Μαΐου στις 12.00 και θα παραμείνει ανοικτή έως και την Παρασκευή 22 Ιουνίου, στο www.opanda.gr & στο www.ifocus.gr

Πληροφορίες: τ. 210 5284864, 210 3647088 | www.opanda.gr

Σωτήρης Καραμπέτσος
Σωτήρης Καραμπέτσος
Πτυχιούχος των πολιτικών επιστημών του ΑΠΘ. Από το 2008 ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις, το ραδιόφωνο, την επικοινωνία και την διοργάνωση εκδηλώσεων. Φιλόδοξος, ανήσυχο πνεύμα, τελειομανής. *Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων και θεμάτων που φιλοξενεί ή αναδημοσιευει. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.