Δείτε πώς είναι σήμερα η.. Τατιάνα Δράκου: Σπάνια εμφάνιση με την κόρη της

Λαζόπουλος: «Κοτούλα!» – Άδωνις: «Κοτούλα εγώ που πήγα και δεν μου έδωσε τον λόγο;»
03/02/2016
Η πιο μαγική παιδική παράσταση έρχεται στην Καβάλα το Σάββατο 6 Φλεβάρη
03/02/2016
Όλα

Η Τάνια Καψάλη, αν και είχε εμφανιστεί αρκετές φορές στη μικρή οθόνη, κέρδισε χωρίς καμία αμφιβολία την πανελλήνια αναγνώριση μέσα από το ρόλο της Τατιάνας Δράκου σε μια από τις πιο θρυλικές σειρές που έχουν παιχτεί στην τηλεόραση, τη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου.
Το 1994 όμως, η ηθοποιός με τα εκφραστικά γαλάζια μάτια αποχώρισε χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Κατόπιν παντρεύτηκε και απέκτησε ένα παιδί, την 10χρονη Ίλια.
Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Δεν είμαι πια ηθοποιός. Είμαι μαμά! Δεν έκανα παιδί από εγωισμό για να τρέχω στη συνέχεια σε γυρίσματα και να λείπω ατελείωτες ώρες από κοντά της. Δεν μου λείπει ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη όταν πήρα την απόφαση να απέχω. Δυστυχώς στη δική μας οικογένεια δεν ζουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες και δεν μπορούσα να αφήσω τη φροντίδα της κόρης μου σε μία άγνωστη γυναίκα», είχε τονίσει αναφορικά με την συνειδητοποιημένη της επιλογή.
Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ, απαθανάτισε μαμά και κόρη στο κέντρο της Αθήνας; Πόσο έχει αλλάξει η Τάνια Καψάλη;

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.