Ο φίλος της μητέρας βασάνιζε και τα δύο αδέρφια. Κρίσιμη η κατάσταση του 5χρονου

Κομοτηνή: Το έσκασε από ίδρυμα ανηλίκων & άρχισε ξανά τις διαρρήξεις
15/03/2016
Μη χάνεσαι με όσους μοιράστηκες κάποτε ένα θρανίο
16/03/2016
Όλα

Αποτροπιασμός προκαλούν οι εξελίξεις της υπόθεσης του ξυλοδαρμού του 5χρονου αγοριού στην Αλεξανδρούπολη, καθώς αργά χθες το βράδυ μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΑ και το 3χρονο αδερφάκι του με σοβαρά τραύματα.

Άγριος ξυλοδαρμό υπέστη ένα αγόρι 5 ετών στην Αλεξανδρούπολη, το οποίο δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το απόγευμα της Κυριακής ο 40χρονος, με πολυάριθμες συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά στο ενεργητικό του (χρήστης και ο ίδιος), γρονθοκόπησε με αγριότητα τον πεντάχρονο, τον οποίο στη συνέχεια φέρεται ότι συνέχισε να χτυπά με ένα ξύλο, παρουσία της μητέρας.

Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του σοβαρότατου τραυματισμού που υπέστη από τα χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι. Η αδικαιολόγητη βία που υπέστη ο μικρός αποτυπώθηκε και στους πολυάριθμους μώλωπες που έφερε σε όλο του το σώμα.

«Η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη. Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσε να γίνει από τη δική μας πλευρά. Ο Θεός να βάλει το χέρι του» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ένας εκ των ιατρών που παρακολουθούν τον 5χρονο.

Ο δράστης, που εγκατέλειψε το θύμα του και τράπηκε σε φυγή, συνελήφθη και κρατείται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του e-evros.gr, αναφέρουν πως η μητέρα των παιδιών κατάγεται απο την Αλεξάνδρεια της Βέροιας και τους τελευταίους τέσσερις περίπου μήνες ήρθε στην Αλεξανδρούπολη με το δράστη και τα δύο παιδιά της, αγνώστου πατρός με τον οποίο και συγκατοικούσαν.

Μάλιστα οι πληροφορίες περιοίκων, θέλουν τη γυναίκα να διανύει τους πρώτους μήνες της 3ης εγκυμοσύνης της, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν το παιδί είναι του δράστη. Το ζευγάρι με τα 2 άτυχα ανήλικα, ζουσε σε σπίτι το οποίο αξίζει να σημειωθεί πως βρίσκεται σε μεσοτοιχία με το σπίτι των γονιών του δράστη.

Πρόκειται σύμφωνα με κατοίκους και ασφαλείς αποκλειστικές πληροφορίες του e-evros.gr, για μια μεσοτοιχία η οποία είχε κρύπτη! Υπήρχε δηλαδή χώρος, διαμορφωμένος μεταξύ των τοίχων των δυο σπιτιών καλυμμένος με κουρτίνα, σημείο στο οποίο και κρύβονταν ο 34χρονος δράστης μέχρι την ώρα που έγινε αντιληπτός από τους άνδρες της Αστυνομίας.

Ο συλληφθής, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να βασάνιζε ανελέητα το μικρότερο παιδί 3ετών της συντρόφου του τις τελευταίες μέρες καίγοντας το στο πρόσωπο και χτυπώντας το στο σώμα, μέχρι χθες Δευτέρα 14 Μαρτίου όπου έβγαλε την απάνθρωπη οργή του και στο μεγαλύτερο παιδί 5ετών,

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.