Τσίπρας – Καμμένος: Πασχαλινή «απόδραση» στο Πόρτο Υδρα – Μαζί σε φρεγάτα την Κυριακή του Πάσχα

Γιατί περνάμε κάτω από τον Επιτάφιο τη Μεγάλη Παρασκευή- Ποιος είναι ο συμβολισμός
29/04/2016
Το απόγευμα στην Αθήνα το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα
30/04/2016
Όλα

Ανάπαυλα από την ένταση των τελευταίων ημερών για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο που αποχώρησαν από τη Βουλιαγμένη το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής για το Πόρτο Υδρα.

Οι δύο κυβερνητικοί εταίροι ταξίδεψαν με το σκάφος του υπουργού Άμυνας «Julestoo», με προορισμό βίλα του Πόρτο Υδρα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τους συνόδευαν δύο άνδρες της προσωπικής τους φρουράς, ενώ στην περιοχή βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι αν τους συνόδευαν οι οικογένειές τους, ή αν θα παραμείνουν στο Πόρτο Υδρα μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.

Στο μεταξύ έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί ανήμερα του Πάσχα τη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Αδρίας». Ο κ. Τσίπρας θα ανταλλάξει ευχές με τους αξιωματικούς και το πλήρωμα. Τον κ. Τσίπρα θα συνοδεύει ο Υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113993101

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.