Καταγγελία για οδηγό του αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας. Πέταξε 14χρονη έξω επειδή δεν είχε το… μαθητικό πάσο

Σύλληψη του διευθυντή των φυλακών Τρικάλων για κοκαΐνη
09/02/2016
Αγωνία για την 28χρονη Ντένια: Εμπλοκή για τη μεταφορά της στις ΗΠΑ
10/02/2016
Όλα

Αγαπητό tromaktiko,
θα ήθελα να καταγγείλω ένα περιστατικό για το αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας που συνέβη χθες στην ανιψιά μου, ηλικίας 14 ετών, μαθήτριας της Β΄ τάξης Γυμνασίου. Συγκεκριμένα το παιδί  τελείωσε την προπόνησή του στο βόλεϊ στην…
Καλαμίτσα και στις 17:25 το απόγευμα πήγε να επιβιβαστεί σε Αστικό ΚΤΕΛ (Νο 5) προκειμένου να κατέβει στο Κέντρο της πόλης για να παρακολουθήσει το μάθημα των Αγγλικών της σε Φροντιστήριο.  Το παιδί είχε μαζί του το μισό (μαθητικό) εισιτήριο, όμως ξέχασε να πάρει μαζί του το πάσο του, το οποίο του ζητήθηκε από τον οδηγό. Του εξήγησε το παιδί ότι το είχε ξεχάσει στην μαθητική του τσάντα, ο οδηγός αντέδρασε φωνάζοντας να πάρει ολόκληρο εισιτήριο, το παιδί του είπε ότι δεν έχει άλλα χρήματα μαζί του για να αγοράσει εισιτήριο και ότι οι γονείς του λείπουν εκτός Καβάλας. Ο οδηγός σταμάτησε και κατέβασε από το λεωφορείο το παιδί και το άφησε στην Καλαμίτσα (και μάλιστα σε ώρα που ήδη ξεκίνησε να βραδιάζει)  με αποτέλεσμα για να μη χάσει το μάθημά του, να κατέβει με τα πόδια στο Κέντρο και φυσικά να αργοπορήσει στο μάθημα των Αγγλικών. Μιλάμε για ανθρωπιά; Ή μήπως για γαϊδουριά;  Δεν θα έχανε δα και ολόκληρη περιουσία ο συγκεκριμένος κύριος.

Αναγνώστρια

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2016/02/14.html?m=1

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.