Μετά την εξαιρετική τους πρώτη εμφάνιση οι ΕΚΜΕΚ, ένα από τα δυναμικότερα νέα ελληνικά συγκροτήματα, επιστρέφουν στην Μαύρη Τρύπα

Το ξεπέρασε το όριο ο Ερντογάν – Ζητάει επαναδιαπραγμάτευση της Συνθήκης της Λωζάννης
22/11/2016
Τσίπρας: Η Ελλάδα δεν είναι πλέον παράδειγμα προς αποφυγή
23/11/2016
Όλα

ΟΙ ΕΚΜΕΚ LIVE

ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

 

Μετά την εξαιρετική τους πρώτη εμφάνιση οι ΕΚΜΕΚ, ένα από τα δυναμικότερα νέα ελληνικά συγκροτήματα, επιστρέφουν στην Μαύρη Τρύπα το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου . Με ανανεωμένο μουσικό πρόγραμμα και την μοναδική τους εξωστρέφεια, παρουσιάζουν μια μουσική παράσταση βασισμένη στη προσωπική τους πορεία και δισκογραφία, αλλά και στα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, μια δημιουργική μίξη απο το παρόν και το παρελθόν.

 

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου οι ΕΚΜΕΚ επιστρέφουν για μια ξεχωριστή βραδιά και υπόσχονται ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι!

Μαύρη Τρύπα
Βαίου 5, Λαδάδικα
τηλ. κρατήσεων 2310510081
Οι πόρτες ανοίγουν 22:00
Είσοδος 6 ευρώ

Σημείωμα για συντάκτες
Τιμώντας τα καλύτερα στοιχεία της ελληνικής τραγουδοποιΐας και επηρεασμένοι ταυτόχρονα από την άλλη τους αγάπη, το Μεξικό και την λάτιν μουσική, οι ΕΚΜΕΚ κέρδισαν από την αρχή την προτίμηση του κοινού ως μια από τις δημιουργικότερες νέες παρουσίες, τόσο στη δισκογραφία, όσο και στα live. Το πρώτο τους άλμπουμ «Γλυκαίνει και δεν παχαίνει» (Lyra, 2011) απέκτησε γρήγορα σημαντικό airplay στα ραδιόφωνα της Ελλάδας, δίνοντας την ευκαιρία σε τραγούδια όπως το «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω» (διασκευή στο τραγούδι του Μανώλη Χιώτη), «Αχ Μαρία» και «Η μπαλάντα της λογικής» να ξεχωρίσουν, ενώ το τραγούδι «Ο τραπεζίτης» έγινε το soundtrack του διεθνούς ντοκιμαντέρ της Deutsche Welle για την κρίση στη χώρα. Η συνεργασία τους με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο «Δε σε συγχώρεσα ούτε λίγο» και το single «Άγγελος Ξένος», έδωσαν νέα ώθηση συστήνοντας την μπάντα σε ακόμα ευρύτερο κοινό. Παράλληλα, οι ζωντανές εμφανίσεις τους που περιλαμβάνουν πάντα προκλητικά ετερόκλητες διασκευές από την ελληνική και την παγκόσμια δισκογραφία​​​,  καθιέρωσαν τους ΕΚΜΕΚ ως μια απόλυτα δυναμική και ρυθμική συναυλιακή μπάντα. Η τελευταία τους κυκλοφορία είναι το single «Πουλί ξενιτεμένο» που κυκλοφορεί απο την 14 Music.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.