Σέρρες: Καθαρισμός των πινακίδων σήμανσης

Άφιξη της εικόνας της Παναγίας της Τριφώτισσας από την Αίνο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
10/05/2018
Τρεις τροφές που μας προστατεύουν από τον ήλιο
12/05/2018
Όλα

 

Σαράντα μαθητές από το 4ο Γενικό Λύκειο και το 2ο ΕΠΑΛ Σερρών, μαζί με τους συνοδούς καθηγητές τους, συμμετείχαν την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 στη δράση του Δήμου Σερρών για τον καθαρισμό των πινακίδων σήμανσης.  

Για την υλοποίηση της δράσης συνεργάστηκαν: η Διεύθυνση Β/θμιαςΕκπ/σης Σερρών και το γραφείο Σχολικών δραστηριοτήτων, η Διεύθυνση Τροχαίας Σερρών, το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, το Τμήμα Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Σερρών.

Οι μαθητές αφού ενημερώθηκαν από την Τροχαία Σερρών για την οδική ασφάλεια, κινήθηκαν εκατέρωθεν της οδού Κ. Καραμανλή (από τα Δικαστήρια έως τη διασταύρωση με την οδό 40 Εκκλησιών και Κυδωνίων, διασταύρωση πυροσβεστικής) και καθάρισαν 30 δυσδιάκριτες πινακίδες και σήματα σήμανσης καλυμμένα με αυτοκόλλητα ή σπρέι που αποτελούσαν σημαντικό κίνδυνο για την ασφάλεια πεζών και οδηγών.

Σκοπός της δράσης η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της σχολικής κοινότητας και των αυριανών ενεργών πολιτών για την οδική ασφάλεια καθώς και ένα ασφαλέστερο δημοτικό οδικό δίκτυο με μηδενικά τροχαία δυστυχήματα.

Ευχαριστούμε θερμά την Τροχαία Σερρών για τη συνδρομή της καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης, την Β΄ βάθμια Εκπ/ση Ν. Σερρών καθώς και τους εκπαιδευτικούς και μαθητές του 4ου ΓΕΛ και του 2ου ΕΠΑΛ Σερρών για την ενεργό συμμετοχή τους και την άψογη συνεργασία τους.

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.