Ξεκαρδιστικές φωτογραφίες παιδιών που δεν ήθελαν με τίποτα… αδέρφια
05/04/2017
Α Λ Μ Π Ε Ρ Κ Α Μ Υ «ΚΑΛΙΓΟYΛΑΣ» – Σκηνοθεσία Αλίκη Δανέζη-Knutsen
08/04/2017
Όλα

Ο Ζακ Στεφάνου και ο Γιάννης Βενιαμίν κρατώντας την -προσωπική τους πλέον- παράδοση για ανοιξιάτικες περιοδείες στην επαρχία, φορτώνουν τις κιθάρες τους και ξεκινάνε το ταξίδι τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το πρόγραμμα τους έχει εμπλουτιστεί με νέα κομμάτια, διασκευές καθώς και δικές τους συνθέσεις. Ταυτόχρονα επικεντρώνεται στην ελληνόφωνη μουσική, χωρίς αυτό να αποκλείει τις αναπάντεχες ροκ εν ρολ ή ποπ στιγμές που συνέβαιναν τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Ζακ Στεφάνου και ο Γιάννης Βενιαμίν είναι χρόνια φίλοι και συνοδοιπόροι. Είτε επιλέγουν να διασκευάσουν Θανάση Παπακωνσταντίνου, είτε Nirvana, είτε Αρβανιτάκη, είτε Lana del Ray, είτε γράφουν νέα κομμάτια, είτε επαναπροσεγγίζουν τον εαυτό τους, το κάνουν πάντα σαν μια φωνή και σαν μια ψυχή.

Η ισορροπία και η αρμονία, καθοδηγούν την μουσική τους, μιας και στην ζωή παλεύουν με τους δαίμονες τους ακριβώς για το αντίθετο. Ταυτόχρονα, καλοδέχονται φιλόξενα το “απρόσμενο” και το “απόκοσμο” για να λειτουργήσουν ως πατήματα και περάσματα για νέους κόσμους.

Info:
Ζακ Στεφάνου – Γιάννης Βενιαμίν
Σάββατο 8 Απριλίου / 22:30
FoCafe / Θάσος

https://www.facebook.com/events/185579711948524/

zak-stefanoy-giannis-veniamin-thasos

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.