Καβάλα «ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΑΘΩΝΙΤΗΣ»: Προσφορά αγάπης!

ΜΥΛΟΣ CLUB: EΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ & Bogaz Musique
13/04/2018
Θέατρο Μορφές Έκφρασης | Πρεμιέρα για την "Ευ-γενιά"
13/04/2018
Όλα

«ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΑΘΩΝΙΤΗΣ»: Προσφορά αγάπης!

 

Ενόψει των Εορτών του Πάσχα, με αίσθημα αγάπης και αλληλεγγύης  προς τους αναξιοπαθείς αδελφούς μας της τοπικής κοινωνίας, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΑΘΩΝΙΤΗΣ» με μέλη και εθελοντές διένειμε αγαθά συνολικής αξίας 2.500 ευρώ σε 49 άπορες οικογένειες της περιοχής μας.

Παράλληλα 15 κιβώτια αγαθών δόθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού ενώ η προσφορά των προϊόντων έγινε χάρις την ευγενική χορηγία των μελών και υποστηρικτών του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Ευχαριστούμε τη δράση ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,  τον Σύλλογο Καβαλιωτών Θεσσαλονίκης ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ για την αρωγή τους καθώς  και τις ΚΟΙΝΣΕΠ ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ και ΚΟΙΝΣΕΠ ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ για την εθελοντική τους προσφορά για την υλοποίηση της δράσης μας.

Ευχαριστούμε όλους όσοι όπως κάθε χρόνο και εφέτος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και στήριξαν αυτή την τόσο σημαντική για τους συνανθρώπους μας κοινωνική μας δράση.

 

Εκ της διοικούσας επιτροπής

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.