ΚΥΒΕΛΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗ & ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ Live στο HALF NOTE

Πρόγραμμα επισκέψεων επαγγελματιών τουρισμού στην Καβάλα
05/04/2018
Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ της Ελληνικής Αστυνομίας για την οδική ασφάλεια
06/04/2018
Όλα

ΚΥΒΕΛΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗ

&

ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ

Songs for a blue cloud

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Το Half Note και η Μικρή Άρκτος

παρουσιάζουν

την Κυβέλη Καστοριάδη και τον Ορέστη Καλαμπαλίκη

για μία μόνο παράσταση

 

 

[mom_video type=”youtube” id=”QzMO-EjaDhs” width=”100%” height=”350″]

 

 

Η παράσταση αυτή είναι ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο με σταθμούς –τραγούδια ορόσημα των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Αγγελάκα, Leonard Cohen, Bob Dylan, Kurt Weill, Serge Gainsbourg, Boris Vian κ.α. Ερμηνευμένα με τη βελούδινη, αλλά με τζαζ καταβολές, φωνή της Κυβέλης Καστοριάδη και τη συνοδεία του Ορέστη Καλαμπαλίκη στην κιθάρα και τις ενορχηστρώσεις. Η ευκολία της Κυβέλης να τραγουδά άπταιστα πέντε γλώσσες όπως και να αλλάζει ερμηνευτικό ύφος μαζί με τον άνθρωπο-ορχήστρα Ορέστη καταφέρνουν να χαρίσουν μία βραδιά που μένει αξέχαστη

Η Κυβέλη Καστοριάδη -κόρη του Κορνήλιου Καστοριάδη- μεγάλωσε και ζει στο Παρίσι. Διατηρεί όμως μια αδιάλειπτη και βαθιά σχέση με την ελληνική μουσική. Γι’ αυτό και η πρώτη της δισκογραφική παραγωγή εκδόθηκε στην Ελλάδα από την Μικρή Άρκτο, με τίτλο Sous le ciel de Paris κι από την Ελλάδα απευθύνεται στον υπόλοιπο κόσμο.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ξανά με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου cd με τίτλο Songs for a blue cloud από τη Μικρή Άρκτο, με συνοδοιπόρο τον Ορέστη Καλαμπαλίκη στην ενορχήστρωση και στη συνοδεία στην κιθάρα.

Με πυξίδα τις δύο δισκογραφικές της δουλειές ξεκίνησε την περιοδεία της το καλοκαίρι του 2017 από το Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πλάκα και συνέχισε σε Πάτρα, Καβάλα, Αίγινα και ξανά στην Αθήνα, για να επιστρέψει στο Παρίσι όπου προετοίμασε μια σειρά μουσικο-θεατρικών εμφανίσεων με άξονα το Songs for a blue cloud, ενώ έδωσε και μία σειρά παραστάσεων στην Ιαπωνία με ρεπερτόριο ελληνικών, γαλλικών και αραβικών τραγουδιών τον Οκτώβριο του 2017. Τον Απρίλιο του 2018 η Κυβέλη Καστοριάδη έρχεται με τον Ορέστη Καλαμπαλίκη στην Αθήνα για μία μοναδική συναυλία στο Half Note Jazz Club την Παρασκευή 27 Απριλίου

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 10 ευρώ (μπαρ), 15 ευρώ (Β’ Ζώνη), 20 ευρώ (Α’ Ζώνη)

Προπώληση: www.viva.gr, Media Markt, Seven Spots, Reload Stores,

Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.