Α.με.Ικανοτητες 2: Θα είμαστε όλοι εκεί (T.V. Spot)

Nέο Single Κώστας Μακεδόνας «Τα πλοία της γραμμής»
27/02/2018
O“Ράφτης κυριών” στη Θεσσαλονίκη Πρεμιέρα 12 Απριλίου στο θέατρο Αυλαία
28/02/2018
Όλα

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος Α.με.Α. Ν. Καβάλας σας προσκαλεί στην εκδήλωση «Α.με.Ικανότητες 2» που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις 4/3/2018 και ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας ‘’Αλεξάνδρα Δήμογλου’’. 

[mom_video type=”youtube” id=”TOtgvbV_F-4″ width=”100%” height=”350″]

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν η Σχολή Χορού της κ. Μαρίνας Λαμπροπούλου που θα παρουσιάσει διάφορες χορογραφίες, καθώς και οι Αθλητικοί Σύλλογοι, ‘’Αλεξανδρος Ο Μέγας’’ με δάσκαλο τον κ. Αναστάσιο Χατζηιωαννίδη, ‘’Α.Ο. Πολεμικών Τεχνών ΖΕΥΣ’’ με δάσκαλο τον κ. Κωνσταντίνο Χατζηστεργίου, και ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντο Καβάλας με δάσκαλο τον κ. Χάρη Παλτόγλου. όπου θα πραγματοποιήσουν επίδειξη τεχνικών αυτοάμυνας.

Ταυτόχρονα ο Νομαρχιακός Σύλλογος Α.με.Α. Ν. Καβάλας θα διανείμει ενημερωτικό υλικό γύρω από θέματα που απασχολούν τον χώρο της αναπηρίας με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού που θα παραβρεθεί στην εκδήλωση.

Εθελοντές εκδήλωσης είναι οι MACEDONIAN WARRIORS MCC KAVALA
Εθελοντική παρουσίαση εκδήλωσης Χρυσή Κατσαμακιδου

Ευχαριστούμε για την προσφορά επικοινωνίας τους :

Citylife24.gr
Ena channel
Πρωινή fm 93.7

Τιμή εισόδου: 3 ευρώ

Με Εκτίμηση

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΜΑΡΑΓΔΟΣ ΚΡΕΜΥΔΑΣ
Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΜΑΛΙΑ

 

 

Χρυσή Κατσαμακίδου
Χρυσή Κατσαμακίδου
Η Χρυσή Κατσαμακίδου ολοκλήρωσε τις σπουδές της (Τομέας πληροφορικής-Δικτύων Η/Υ με ειδικότητα Υποστήριξης συστημάτων Υπολογιστών και στο τομέα Οικονομίας και Διοίκησης με ειδικότητα Υπαλλήλων Διοίκησης) 17 Χρόνια τώρα είναι ραδιοτηλεπτική παράγωγος σε γνωστά Μ. Μ .Ε. της ΑΜΘ. Ταυτόχρονα έχει συνεργασία με Μ. Μ. Ε. των Αθηνών και της Θεσσαλονικης και είναι καλλιτεχνική ανταποκρίτρια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για γνωστό μουσικό περιοδικό με έδρα την Αθήνα. *Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων και θεμάτων που φιλοξενεί ή αναδημοσιευει. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.