Επίσκεψη σπουδαστών του ΙΕΚ στην Δημωφέλεια (Φωτος)

Ν. Πορτοκάλογλου: Κάθε ”ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ” κρύβει πολλά συναισθήματα
29/03/2018
Παιδιά & ιδιωτικό απόρρητο: Γονείς, σταματήστε να ανεβάζεται φωτογραφίες των γυμνών παιδιών σας στο Instagram
04/04/2018
Όλα

Σπουδαστές του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) Καβάλας του τμήματος Τεχνικών Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις των κεντρικών υπηρεσιών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού τους προγράμματος για να ενημερωθούν για την λειτουργία της δημοτικής επιχείρησης και τα αντικείμενα που διαχειρίζεται.

Στους σπουδαστές του ΙΕΚ μίλησαν, η πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Αναστασία Ιωσηφίδου και ο γενικός διευθυντής, Ευστράτιος Μαρουλάς. Εκτός από τον τρόπο της γενικότερης λειτουργίας της δημοτικής επιχείρησης οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για την δράση της στον τομέα του τουρισμού και της τουριστικής προβολής της Καβάλας ως τουριστικού προορισμού.  Για την γκάμα των εργασιών που εκτελούνται αλλά και για τις εκμεταλεύσεις της δημοτικής επιχείρησης όπως, το φρούριο, το πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων και το τουριστικό περίπτερο.

 

Η τουριστική προβολή της Καβάλας αποτελεί πρωτεύοντα στόχο της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» γι’ αυτό και στο ζήτημα αυτό έπεσε το βάρος της ενημέρωσης των σπουδαστών που φιλοδοξούν να εργαστούν στον τομέα του τουρισμού.

 

Λόγω του μεγάλου αριθμού των σπουδαστών η ενημέρωση έγινε σε δύο ομάδες που επισκέφθηκαν τα γραφεία της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» δύο διαφορετικές μέρες. Μεγάλο ήταν και το ενδιαφέρον που έδειξαν όπως προέκυψε από την παραγωγική συζήτηση που ακολούθησε την ενημέρωσή τους, για τα θέματα του τουρισμού.

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.