Ελλάδα: 55χρονος έκανε «διακοπές» με 14χρονη σε βάρος της οποίας ασελγούσε

Καβάλα: Οι Locomondo (live) στο Πάρκο Λυδία
10/07/2017
«Πέθαναν» τον Ντεμπαρντιέ στο Facebook και …τσίμπησαν 1 εκατομμύριο fans
10/07/2017
Όλα

Τον ξεσκέπασαν οι καμαριέρες που άκουσαν τις φωνές του κοριτσιού όταν ο επιχειρηματίας από το Βόλο επιχείρησε να το βιάσει – Συνελήφθη και η μητέρα του κοριτσιού

Η παρατηρητικότητα δυο καμαριέρων στο ξενοδοχείο που απολάμβανε τις διακοπές του στην Κέρκυρα ο 55χρονος επιχειρηματίας από το Βόλο, μαζί με μια 14χρονη έφεραν στο φως την εκμετάλλευση της τελευταίας από τον επιχειρηματία και μάλιστα εν γνώσει της μητέρας της.
Το «αταίριαστο» ζευγάρι είχε κινήσει τις υποψίες υπαλλήλων του ξενοδοχείου οι οποίοι άρχισαν διακριτικά να παρακολουθούν τον μεσόκοπο και την 14χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το CorfuTv δυο καμαριέρες που εργάζονταν έξω από το δωμάτιο του 55χρονου άκουσαν την ανήλικη να φωνάζει «άφησέ με ήσυχη, θέλω να φύγω» και αμέσως ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου οι οποίοι στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο ξενοδοχείο εισέβαλαν στο δωμάτιο και έπιασαν τον 55χρονο επιχειρηματία επ’αυτοφώρω να προσπαθεί να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορμές πάνω στην 14χρονη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άνδρας από το Βόλο οδηγήθηκε στον ανακριτή και ισχυρίστηκε ότι δεν προχώρησε στην σεξουαλική πράξη με την ανήλικη, αλλά όλα έγιναν εν γνώσει της μητέρας της.
Η μητέρα της ανήλικης η οποία συνελήφθη φαίνεται να έχει παραδεχθεί ότι γνώριζε για τη «σχέση» της κόρης της με τον 55χρονο. Μάλιστα είχε δώσει την συγκατάθεσή της για το ταξίδι στην Κέρκυρα.

Παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού ο 55χρονος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο των σούπερ μάρκετ στον Βόλο βοηθούσε αρκετά συχνά την μητέρα της ανήλικης η οποία ήταν άνεργη και φτωχή. Τη «βοήθειά» του αυτή την εξαργύρωνε με τη σχέση που είχε συνάψει με την 14χρονη την οποία και εκμεταλλευόταν τα δυο τελευταία χρόνια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος διατηρούσε παρόμοιες σχέσεις στο παρελθόν και με την 18χρονη, σήμερα, αδελφή της 14χρονης.

Η υπόθεση αυτή έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από άτομα που εκμεταλλευόμενοι την οικονομική κρίση και τη φτώχεια πολλών οικογενειών, παραχωρούν τρόφιμα και χρήματα σε ανήμπορούς γονείς με αντάλλαγμα τα παιδιά τους. Η παραπάνω περίπτωση με τον 55χρονο επιχειρηματία σοκάρει ακόμη περισσότερο αφού η ίδια η μητέρα της 14χρονης, ήταν, όπως όλα δείχνουν, ενήμερη για τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού της.

Λίνα Κεκέση

 

http://www.protothema.gr/greece/article/695732/sok-stin-kerkura-60hronos-ekane-diakopes-me-15hroni-se-varos-tis-opoias-aselgouse/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.