ΠΡΟΣΟΧΗ- Έλληνα μην τρομάξεις αύριο….!

Λίτσα Πατέρα vs NASA: Πώς η Λίτσα βάζει τα… ζώδια στην θέση τους [video]
04/10/2016
Kirobo Mini: Το μωρό -ρομπότ που ξυπνά το μητρικό ένστικτο [εικόνα]
04/10/2016
Όλα

Την
Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016, θα ηχήσουν οι σειρήνες συναγερμού αεροπορικής επίθεσης σε όλη την επικράτεια.
Ο γενικός συναγερμός εκτυλίσσεται στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 2016» και περιλαμβάνει δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας σε όλη τη χώρα.
Επομένως μην ανησυχήσετε και μην πανικοβληθείτε.
Συγκεκριμένα:
Τοπική ώρα 11.00, σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης).
Τοπική ώρα 11.05, σήμανση λήξης συναγερμού για τη χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).
Κάπως έτσι προβήκαμε στην αυθαιρεσία, και αυθάδεια ενδεχομένως, να παραφράσουμε τον Γιάννη Ρίτσο. Σε μια ταραγμένη περίοδο στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη, ίσως πρέπει να σημάνει ένας εσωτερικός συναγερμός στην καρδιά και το μυαλό τους καθενός μας, και όλοι άνθρωποι ενωμένοι, να διεκδικήσουμε ανθρώπινες συνθήκες ζωής, ίσα και δίκαια δικαιώματα και να πορευτούμε με αλληλοσεβασμό κι αλληλεγγύη.
http://www.makeleio.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.