Τέρενς Κουίκ: Συμβουλεύω τους γνωστούς αντιδραστικούς κύκλους της Κω, να μη διαδίδουν, ότι στο νησί θα…

Δείτε το πιο πρωτότυπο παγωτατζίδικο του κόσμου στις Φιλιππίνες
09/02/2016
Σύλληψη του διευθυντή των φυλακών Τρικάλων για κοκαΐνη
09/02/2016
Όλα

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Ο Υφυπουργός πάρα τω Πρωθυπουργώ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ απαντώντας σε σχετική ερώτηση έκανε την εξής δήλωση:

«Υπενθυμίζω πρόσφατη δήλωση μου, ότι η κυβέρνηση δεν δρομολογεί εγκατάσταση προσφύγων ή μεταναστών στη περιοχή της Θράκης και πόσο μάλλον στον Έβρο.

Επιπλέον, μεταφέρω και την θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ότι αυτό ισχύει και για όποιους ελληνικούς ή διεθνείς Οργανισμούς ή Φορείς ή οργανώσεις εμπλέκονται στο προσφυγικό ζήτημα.

Η προσοχή της κυβέρνησης είναι επικεντρωμένη στη τήρηση της συμφωνίας μας με την Ε.Ε. για τα πέντε κέντρα ταυτοποίησης (hot spots) και τα δύο κέντρα μετεγκατάστασης σε Αττική και κεντρική Μακεδονία.

Σας παραπέμπω και στις σημερινές πολύ σαφείς δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Επίσης, συμβουλεύω τους γνωστούς αντιδραστικούς κύκλους της Κω, να μη διαδίδουν, ότι στο νησί θα αναπτυχθούν και άλλα κέντρα ταυτοποίησης. Και ψέματα λένε και ζημιά στην εικόνα του νησιού προκαλούν, πόσο μάλλον την τουριστική. Ας ακολουθήσουν επιτέλους τη σώφρονα πολιτική που ακολουθείται στα άλλα νησιά του Αν. Αιγαίου».

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.