ΒΟΜΒΑ:Ο Μπιν Λάντεν είναι ζωντανός! Πού και πώς ζει;(ΦΩΤΟ)

"Ισορροπιστής αεροσκαφών " του Θόδωρου Θεοδωρίδη από την Κάπα Εκδοτική
18/02/2016
Ελλάδα: Δάσκαλος δημοτικού ασελγούσε σε μικρά παιδιά – Τον έγραψαν σε βίντεο!
18/02/2016
Όλα

Αποκάλυψη που φέρνει τα πάνω κάτω!

O Έντουαρντ Τζόζεφ Σνόουντεν είναι Αμερικανός τεχνικός που εργαζόταν, βάσει συμβολαίου, για τη NSA και τη CIA.

Όπως υποστήριξε δημόσια, ο Μπιν Λάντεν δεν είναι μόνο ζωντανός, αλλά ζει με πολυτελή τρόπο στις Μπαχάμες, χάρη στις τακτικές πληρωμές από τη CIA!

“Έχω έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Μπιν Λάντεν είναι ακόμα στο μισθολόγιο της CIA. Αυτός εξακολουθεί να λαμβάνει πάνω από $100.000 το μήνα, τα οποία μεταφέρονται μέσω μερικών από τις επιχειρήεσις και οργανισμούς της CIA, απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του, στο Nassau. Δεν είμαι σίγουρος πού είναι τώρα, αλλά το 2013, ζούσε ήσυχα στη βίλα του με πέντε από τις συζύγους του και πολλά παιδιά”, είπε.

Ο κ Σνόουντεν λέει ακόμα ότι η CIA οργάνωσε τον ψεύτικο θάνατο του πρώην ηγέτη της Αλ Κάιντα, ενώ στην πραγματικότητα τον μετέφεραν με την οικογένειά του σε μια άγνωστη τοποθεσία στις Μπαχάμες.

“Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ήταν ένας από τους πιο αποτελεσματικούς πράκτορες της CIA για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τι είδους μήνυμα θα έστελνε η CIA στους πράκτορές της αν άφηναν να τον σκοτώσουν; Οργάνωσαν τον ψεύτικο θάνατό του με τη συνεργασία των πακιστανικών μυστικών υπηρεσιών, και αυτός απλά εγκατέλειψε το Πακιστάν. Δεδομένου ότι ο καθένας πιστεύει ότι είναι νεκρός, κανείς δεν ψάχνει γι΄ αυτόν, έτσι ήταν αρκετά εύκολο να εξαφανιστούν. Χωρίς τη γενειάδα και το στρατιωτικό σακάκι, κανείς δεν τον αναγνωρίζει”.

Αποκάλυψη-βόμβα: Ο Μπιν Λάντεν είναι ζωντανός! Πού και πώς ζει;

http://www.makeleio.gr/?p=545693

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.