Κάρτα Σίτισης πληρωμή – Τι προβλέπει για τους νέους δικαιούχους

Ρέμος & Παντελίδης για πρώτη φορά μαζί σε περιοδεία!!!
20/01/2016
Συνέντευξη – Βασίλης Βαξεβάνογλου: Τρικλοποδιές υπάρχουν πάντα και παντού
21/01/2016
Όλα

Η απόφαση για την πληρωμή στην Κάρτα σίτισης – Τι προβλέπει για τους νέους δικαιούχους

Από τον Βασίλη Αγγελόπουλο

Και οι νέοι δικαιούχοι που θα λάβουν την κάρτα σίτισης θα πιστωθούν το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου την έβδομη δόση της επιδότησης σίτισης. Αυτό προβλέπει απόφαση που έχουν στην διάθεση τους τα dikaiologitika.gr για την Κάρτα Αλληλεγγύης όπου και επιβεβαιώνει σχετικό αποκλειστικό δημοσίευμα (δείτε εδώ το σχετικό άρθρο). Οι νέοι δικαιούχοι θα λάβουν τρεις δόσεις.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την απόφαση εγκρίθηκε η πίστωση της Ζ’ δόσης για τη φόρτιση των εγκεκριμένων καρτών σίτισης (Αλληλεγγύης), στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης»

Ετσι το απόγευμα της Δευτέρας θα γίνει η μεταφορά πίστωσης 17.253.850,00 € ως έβδομη δόση, προκειμένου να προχωρήσει η φόρτιση των εγκεκριμένων καρτών σίτισης (“Αλληλεγγύης”), στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», το σύνολο των οποίων ανέρχεται στις 147.730.

Στους ανωτέρω περιλαμβάνονται 2.403 δικαιούχοι, όπως αυτοί έχουν καθοριστεί έως σήμερα από τη διαδικασία επανεξέτασης (ενστάσεις) και οι οποίοι με την παρούσα θα λάβουν τις τρεις πρώτες δόσεις της επιδότησης.

Η φόρτιση των καρτών Αλληλεγγύης θα γίνει από την Εθνική Τράπεζα,μετά από την μεταφορά του ποσού από την Τράπεζα της Ελλάδος.

www.dikaiologitika.gr

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.