Αγώνες κολύμβησης για άτομα με αναπηρία και open sea

"Black Friday και 13" με το Μάρκο Σεφερλή στο Radio City
28/03/2018
Τραγουδάμε και Χορεύουμε για το Ίδρυμα Μέριμνας για το ειδικό παιδί «Αγία Μαρίνα»
28/03/2018
Όλα

Αγώνες κολύμβησης για άτομα με αναπηρία και open sea  

Τις βάσεις για τη θέσπιση ενός ακόμη μεγάλου αθλητικού θεσμού έθεσαν σήμερα σε συνάντησή τους ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας Ιωάννης Βαταμίδης και ο Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης, Διδάκτωρ Τμήματος Παιδαγωγικής Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αθηνών (Ειδική Αγωγή), μέλος του Δ.Σ. των Special Olympics και πρωταθλητής κολύμβησης.  

 

Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε η διοργάνωση Πανελλήνιων Κολυμβητικών Αγώνων για άτομα με αναπηρία στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» σε συνδυασμό με αγώνα open sea με ανοιχτή συμμετοχή κάθε ενδιαφερομένου στην παραθαλάσσια περιοχή μεταξύ Μάκρης και Αρχαίας Ζώνης όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης των αγώνων.

Ο χρονικός προσδιορισμός ορίσθηκε για το διήμερο 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2018, ενώ για την επιτυχία των αγώνων είναι απαραίτητη η συνεργασία πολλών φορέων και εθελοντών.

Απώτερος στόχος των αγώνων σε πρώτη φάση είναι η ενίσχυση του Κέντρου Ημέρας ΑΜΕΑ Αλεξανδρούπολης και η προσέλκυση αθλητών από όλη την Ελλάδα με κεντρική ιδέα το τρίπτυχο  «Ένταξη – Ενσωμάτωση-Αποδοχή».

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.