Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Δικτύου Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (ΚΟΙΝΣΕΠ και ΚΟΙΣΠΕ)

Περλιμπλίν και Μπελίσα του Federico Garcia Lorca από την Ομάδα Τέχνης Oberon
08/03/2018
Διαδώστε το: Έκκληση για παιδικά ρούχα
12/03/2018
Όλα

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, Καβάλα

 

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Δικτύου Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (ΚΟΙΝΣΕΠ και ΚΟΙΣΠΕ), της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τη σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου

 

Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Γενική Συνέλευση του Δικτύου Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων ΑΜΘ. Το Δίκτυο Κοιν.Σ.Επ. ΑΜΘ έχει συσταθεί από το Δεκέμβριο του 2015 με σκοπό τη δικτύωση των Φορέων Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΟ), την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για τα οφέλη της κοινωνικής οικονομίας και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας καθώς και την εκπροσώπηση των φορέων ΚΑΟ στις τοπικές και εθνικές αρχές. Τα ιδρυτικά μέλη του δικτύου ήταν 7 Κοιν.Σ.Επ. από την περιφέρεια ΑΜΘ και μέχρι τα μέσα του 2017 με τη σταδιακή εγγραφή νέων μελών, ο αριθμός διπλασιάστηκε σε 14 με τη συμμετοχή πλέον και του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης τομέα Ψυχικής Υγείας Νομού Καβάλας – ΚοιΣΠΕ Καβάλας.

 

Στη ΓΣ το απερχόμενο ΔΣ παρουσίασε τις δράσεις που υλοποίησε την τελευταία διετία και έδωσε τη «σκυτάλη» στο νέο ΔΣ που εκλέχτηκε. Το νέο ΔΣ απαρτίζεται από παλιά και νέα μέλη και η σύστασή του έχεις ως εξής: Πρόεδρος, κ. Αντώνης Κουτσούμπας, Κοιν.Σ.Επ. Επάρκεια, Ξάνθη, Αντιπρόεδρος, κα. Λουίζα Σαλτσίδη, Κοιν.Σ.Επ. Θράκης Κίνητρο, Ροδόπη, Γραμματέας, κα. Έλενα Γκώγκου, Κοιν.Σ.Επ. Ανθρώπου Φύσης, Δράμα, Ταμίας, κ. Ηλίαδης Ιωάννης, Κοιν.Σ.Επ. Ergo Culture Human Traces, Καβάλα, Μέλος, κ. Σωτηρίου Μιχαήλ, ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας.

 

Οι δράσεις του νέου ΔΣ θα επικεντρωθούν στην ενημέρωση των Φορέων Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΟ) της περιφέρειάς μας μέσα από επιμορφωτικές εκδηλώσεις και συνέδρια καθώς και στη βελτίωση της συνεργασίας των φορέων ΚΑΟ με τους φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθούν τις δράσεις του Δικτύου μπορούν να επισκέπτονται τακτικά τη σελίδα του Δικτύου στο facebook https://www.facebook.com/diktyokoinsepamth/ ή να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά στο diktyokoinsepamth@gmail.com.

Εκ μέρους του Δ.Σ. ΚΟΙΣΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ

Με τιμή

Μιχάλης Σωτηρίου

Συντονιστής – Διευθυντής του Ψυχιατρικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας

Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας

Αντώνης Κώστας

Δρ. Κοινωνικής Οικονομίας

Δ/ντής Προγραμμάτων ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.