Μεγάλη επιτυχία σημείωσε για άλλη μια χρονια η Ετήσια Γενική Συνέλευση και η κοπή της βασιλόπιτας του Νομ. Συλ. ΑμεΑ ν. Καβάλας (Φώτος

''ΒΑΦ΄ΤΑ ΜΑΥΡΑ'' Μια παράσταση με φιλανθρωπικό σκοπό για το σωματείο ΠΑΙ.Δ.Υ. στο θέατρο Λαμπέτη!
12/02/2018
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν η 3η και 4η θεματική δράση του «Πανεπιστημίου Παιδιών» του Δήμου Καβάλας
17/02/2018
Όλα

 

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2018 ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑμεΑ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε για άλλη μια χρονια η Ετήσια Γενική Συνέλευση και η κοπή της βασιλόπιτας του Νομ. Συλ. ΑμεΑ ν. Καβάλας παρόλο τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το πρωινό της Κυριακής της 11ης Φεβρουαρίου 2018.
Αθρώα η συμμετοχή των μελών του συλλόγου μας που παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο κος Ιωάννης Βαρδακαστάνης, Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία αλλά και του Ευρωπαικού Φόρουμ ΑμεΑ ( European Disability Forum), όπως και ο κος Χρήστου Κεσόγλου Οργανωτικος Γραμματέας της ΕΣΑμεΑ, όπου μας τίμησαν με την παρουσία τους .
Ενωτικός και Δυναμικός ήταν ο χαιρετισμός του προέδρου της ΕΣΑμεΑ, επισημαίνοντας ότι τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς αγώνες, συμμετοχή και αποφασιστικότητα, δίνοντας ένα ιδιαίτερο κύρος, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων στην εκδήλωση μας.

 


Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν για την διαχρονική υποστήριξη προς τον σύλλογου μας οι εξής σύλλογοι – φορείς :
ο Ιατρικός Σύλλογος ν. Καβάλας, Πρόεδρος Ξ. Κροκίδης και το Δ.Σ του, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος, Πρόεδρος Σ. Ρακιτζή και το Δ.Σ του, η ιδιωτική κλινική αιμοκάθαρσης ΑΚΕΣΙΟΣ και του εκπροσώπου της, κου Σταυρουλάκη Γ., ο Σύλλογος έκφρασης πολιτισμού ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ, ο Πρόεδρος Γκουλής Π. και το Δ.Σ του, αλλά και ο σύλλογος Εργαζομένων της Π.Ε Καβάλας, Πρόεδρος κα Φιλιππία Κοχλιαρίδου και το Δ.Σ.


Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, εκπροσώπους του κοινοβουλίου , τον πολιτικό κόσμο, καθώς επίσης εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης μας, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε τα καταστήματα του κου Φελαχίδη Κων/νου για την προσφορά εδεσμάτων και ατομικών τσουρεκιών, καθώς και το κατάστημα Μελίαρτος για την προσφορά της βασιλόπιτας μας.

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.