Γυρίσματα βιντεοκλίπ για ταινία του “Bollywwod” στην Καβάλα

«Μουσικά Ταξίδια» με τη Συμφωνική Ορχήστρα δήμου Αθηναίων και πρώτη στάση τη Γαλλία
01/03/2018
Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΘΗΡΩΝ
01/03/2018
Όλα

Salman Khan performs the 2017 International Indian Film Academy Festival's IIFA Awards at MetLife Stadium on Sunday, July 16, 2017, in East Rutherford, N.J. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP)

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η  «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» για την προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών τόσο του εσωτερικού  όσο και του εξωτερικού,  εταιρία παραγωγής του BOLLYWOOD ζήτησε  από την δημοτική επιχείρηση τη συνδρομή της στην αναζήτηση  χορευτριών  ηλικίας 18 έως 33 ετών,   για να συμμετέχουν έναντι αμοιβής  στα γυρίσματα ενός βιντεοκλίπ τραγουδιού, κινηματογραφικής ταινίας BOLLYWOOD.  Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Καβάλας στα τέλη Μαρτίου. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες  με την Δημοτική Σχολή Χορού – Τμήμα  Bollywood,  ή απευθείας με την υπεύθυνη κα Καλλιόπη Στασινού στο τηλέφωνο 6946438334 το αργότερο έως τις 10 Μαρτίου .

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.