“ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟΨΕ” Στο Ράδιο Σιτυ

Βαρύ κατηγορητήριο για τον αεροπειρατή
31/03/2016
Ελλάδα: Συμμορία έσπερνε θάνατο και τρόμο
01/04/2016
Όλα

ΘΕΑΤΡΟ ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ
(Βας. Όλγας 11 & Παρασκευοπούλου 9, τηλ. 2310 819 153)
 
“ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟΨΕ”
 
Από 7 έως και 24 Απριλίου
 
Μετά την μεγάλη επιτυχία για 3η συνεχή χρονιά, το έργο «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε»  ,έρχεται για 2η φορά στην Θεσσαλονίκη, στο θέατρο  ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ.
Το έργο είναι μια αστυνομική κωμωδία του Ρομπέρ Τομά, που διασκεύασαν και σκηνοθέτησαν ο Θ.Παπαθανασίου και ο Μ. Ρέππας.
 
mantepse-poios-tha-pethani-apopse-radio-city-thessaloniki
Το έργο διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του 50 σε ένα ορεινό θέρετρο στην Γαλλία. H Κατρίν (Κάτια Δανδουλάκη) δηλώνει στην αστυνομία την εξαφάνιση του άντρα της. Μετά τρεις μέρες απουσίας του συζύγου έρχεται στο σπίτι της ο αστυνομικός επιθεωρητής (Τάσος Κωστής) να της ανακοινώσει ότι οι έρευνές του απέβησαν άκαρπες. Και τότε ξαφνικά έρχεται στο σπίτι ο εξαφανισμένος σύζυγος (Θάνος Καληώρας). Αλλά η Κατρίν δεν τον αναγνωρίζει. Της είναι τελείως άγνωστος. Αντίθετα ο σύζυγος σοκάρεται από την αντίδραση της και φωνάζει την ιδιοκτήτρια του σπιτιού (Ελένη Κρίτα) η οποία τον αναγνωρίζει. Ο γρίφος περιπλέκεται διαρκώς όταν εμφανίζεται ένας εκκεντρικός πελάτης του συζύγου (Παντελής Καναράκης) και μια ιδιόρρυθμη ρουμάνα νοσοκόμα (Τζόυς Ευείδη) σε ένα αστυνομικό μυστήριο που δεν ξεδιαλύνεται παρά μόνο την τελευταία στιγμή του έργο με ένα φινάλε που αποκλείεται να μαντέψει και ο πιο έμπειρος θεατής αστυνομικών έργων.
 
Διασκευή-σκηνοθεσία Θανάσης Παπαθανασίου-Μιχάλης Ρέππας
Παίζουν
Κάτια Δανδουλάκη
Θάνος Καληώρας
Τάσος Κωστής
Τζόϋς Ευείδη
Ελένη Κρίτα
Παντελής Καναράκης.
 
Παραστάσεις:
 
Τετάρτη : 19:30,
Πέμπτη, Παρασκευή : 21:00
Σάββατο : 18:00 και 21:00
Κυριακή:  19:30
 
Τιμές εισιτηρίων :
20 € κανονικό, 17 € (λαϊκή απογευματινή Σαββάτου 6.00 μμ) & Eξώστης
13 € φοιτητικό, άνεργοι πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ
 

Σωτήρης Καραμπέτσος
Σωτήρης Καραμπέτσος
Πτυχιούχος των πολιτικών επιστημών του ΑΠΘ. Από το 2008 ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις, το ραδιόφωνο, την επικοινωνία και την διοργάνωση εκδηλώσεων. Φιλόδοξος, ανήσυχο πνεύμα, τελειομανής. *Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων και θεμάτων που φιλοξενεί ή αναδημοσιευει. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.