306 κιλά κάνναβη κατασχέθηκαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"! (Φώτος)

Guardian: Η Ελλάδα εκνευρίζει και πάλι τους δανειστές της
06/09/2016
Φρίκη: 46χρονος ασελγούσε σε 10χρονο κοριτσάκι
07/09/2016
Όλα

«Μασκάρευαν» κάνναβη με υφάσματα και την είχαν φορτώσει σε φορτηγό για να την μεταφέρουν, αλλά μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν οι υπάλληλοι του Τελωνείου στο «Ελευθέριος  Βενιζέλος», ο οδηγός συνελήφθη και προσήχθη στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, υπάλληλοι του τμήματος Εκ των Υστέρων Ελέγχων, Παραποιημένων & Δίωξης του Τελωνείου  Αερολιμένα Αθηνών, Ελ. Βενιζέλος, εντόπισαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, με τη συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών (όνομα ΔΙΑΣ).
11
Ο «Δίας», μύρισε την κάνναβη και έστειλε τον οδηγό στα «κρατητήρια», αφού μετά από φυσικό έλεγχο σε αποθήκη, σε 36 χαρτοκιβώτια, διαπιστώθηκε ότι σε 12 περιέχονταν υφάσματα, ενώ στα άλλα 24 χαρτοκιβώτια περιέχονταν αυτοσχέδιες συσκευασίες, αποτελούμενες από αλουμινόχαρτο, πλαστική μεμβράνη και αυτοκόλλητη ταινία, που περιείχαν κάνναβη, μικτού συνολικού βάρους (με την άμεση συσκευασία) 306 κιλών.
1
Το σύνολο των 36 χαρτοκιβωτίων και το μεταφορικό μέσο (φορτηγό αυτοκίνητο) κατασχέθηκαν, ενώ ο οδηγός-μεταφορέας συνελήφθη και προσήχθη στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
 
http://www.kontranews.gr/KOINONIA/244783-306-kila-kannabe-kataschethekan-sto-Eleytherio-Benizelos

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.