Τρεις μύθοι για το αδυνάτισμα που καταρρίπτονται!

Η Μελάνια σε ρόλο κηπουρού στον Λευκό Οίκο με πουκάμισο 1.300 δολαρίων
23/09/2017
Μελέτη αποκαλύπτει τι πραγματικά σκέφτονται οι άντρες για τις έξυπνες γυναίκες – και είναι απογοητευτικό
23/09/2017
Όλα

Υπάρχουν διάφοροι μύθοι σχετικά με τις δίαιτες και το αδυνάτισμα και κάποιοι έχουν παγιωθεί με αποτέλεσμα να θεωρούμε ότι είναι αλήθεια.

Στην πραγματικότητα, όμως, δεν ισχύουν και η επιθυμία σας να αδυνατίσετε γρήγορα, δεν πραγματοποιείται καθώς η δίαιτα δεν γίνεται σωστά.

Δείτε παρακάτω τρεις συχνούς μύθους…

Μύθος 1: Παραλείπω γεύματα

Υπάρχει η άποψη πως παραλείποντας ένα ή περισσότερα γεύματα, για την ακρίβεια αν τρώτε μία φορά τη μέρα, θα αδυνατίσετε πιο γρήγορα. Αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, διότι η λήψη λίγων θερμίδων, «κοιμίζει» τον μεταβολισμό, ο οποίος μη έχοντας να «κάψει», επιβραδύνει τους ρυθμούς του. άρα, αδυνατίζετε πιο αργά.

Μύθος 2: Δεν τρώω βραδινό

Το να μην τρως αργά το βράδυ, ειδικά λίγο πριν πέσεις για ύπνο, είναι καλό και σωστό. Όχι, όμως, για αδυνάτισμα. Θα πρέπει να έχεις μία ισορροπημένη διατροφή και σταθερό πρόγραμμα φαγητού και να τρως και τα βράδια ελαφριά γεύματα.

Μύθος 3: Τα Light προϊόντα δεν παχαίνουν, άρα μπορώ να φάω μεγαλύτερες ποσότητες.

Υπάρχει μία γενικότερη άποψη, πως επειδή τα Light προϊόντα έχουν χαμηλά λιπαρά, μπορούμε να τα καταναλώνουμε σε μεγάλες ποσότητες. Αλλά αυτό δεν ισχύει, αφού έχουν και αυτά θερμίδες. Λιγότερες, αλλά έχουν. Οπότε αν οι ποσότητες είναι μεγάλες, αυξάνεται και η πρόσληψη σε θερμίδες.

http://www.govastileto.gr/fitness/tris-mi8i-gia-to-adinatisma-pou-katariptonte/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.