Βαγγέλης Χατζής: Ο μποξέρ με το ένα χέρι
19/11/2015
Η Αντίστροφη Μέτρηση Άρχισε… Ονειρούπολη Δράμας – Το χωριό του Αη Βασίλη
20/11/2015
Όλα

Υλικά: για τέσσερα άτομα

  • 1 κιλό χοιρινό μπούτι σε κομματάκια
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 φλυτζάνι κόκκινο γλυκό κρασί
  • χυμό από 2 πορτoκάλια
  • δεντρολίβανο
  • 3 κουταλιές μέλι
  • 15 δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
  • 1/3 ποτηριού κονιάκ
  • 2 κουταλιές βαλσάμικο
  • αλάτι – πιπέρι

 

Εκτέλεση: 

Ξεκινήστε με το αντικολλητικο  τηγάνι σας για να θωρακίσετε το κρέας σας

  1. Σε λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζετε το σκόρδο και στη συνέχεια προσθέτετε το κρέας
  2. Σβήνετε με το κρασί, το κονιάκ και το βαλσάμικο.

Συνεχίστε το μαγείρεμα του φαγητού σας με την γάστρα σας

  1. Προσθέτετε το χυμό πορτοκαλιού, το δεντρολίβανο και το μέλι και αφήνετε να ψηθεί περίπου 50 λεπτά.
  2. Λίγο πριν να είναι έτοιμο προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και τα δαμάσκηνα.

Tips

Τα δαμάσκηνα τα βάζουμε στο τέλος για να μη λιώσουν

Σερβίρετε με ρύζι  ή πουρέ πατάτας

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.