Nomads: Ποιοι celebrities «κλείδωνουν» την συμμετοχή τους στο reality;

H Νέα Υόρκη τιμά με έκθεση τον δημιουργό των Muppets, Τζιμ Χένσον
04/08/2017
O Γιώργος Πρίντεζης έγινε μπαμπάς (Φωτο) Hellenic Basketball
04/08/2017
Όλα

Βαλίτσες ετοιμάζουν οι εγχώριο celebrities για Φιλιππίνες με σκοπό να συμμετέχουν στο Nomads.

 

Σύμφωνα με την Espresso, ο Γιώργος Μαυρίδης αποδέχθηκε τελικά την πρόταση του ANT1 και θα βρεθεί εντός παιχνιδιού. Δύο ακόμα ονόματα που φαίνεται να έκλεισαν συμφωνία με τον κανάλι του Αμαρουσίου είναι αυτά της Ιωάννας Πηλιχού και της Αποστολίας Ζώη.

 

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως έτοιμοι να δώσουν τα χέρια με την παραγωγή του Nomads είναι ο Θάνος Πετρέληςο Δημήτρης Αλεξάνδρουαλλά και η γνωστή fashion blogger Έλενα Γαλύφα.

 

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει επίσης γνωστό πως ο Διονύσης Αλέρτας θα είναι ένας ακόμα συμμετέχων στο reality του ANT1, όπως επίσης και ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

 

Τέλος, το δημοσίευμα της εφημερίδας κάνει λόγο για επιμονή του ANT1 στο πρόσωπο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, χωρίς όμως να έχουν αποφασίσει κάτι σχετικά με το πρόσωπό της.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι Νομάδες θα ταξιδέψουν στις Φιλιππίνες στις 25 Σεπτεμβρίου με 80 Έλληνες τεχνικούς και τον παρουσιαστή του reality, Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ στους τηλεοπτικούς δέκτες θα βγαίνουν καθημερινά από 2 Οκτωβρίου στις 21:00.

 

http://www.markostv.gr/nomads-poioi-celebrities-kleidonoyn-tin-symmetoxi-toys-sto-reality

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.