Μάνατζερ ποδοσφαιριστών εμπλέκεται στη διακίνηση των αναβολικών – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Απότομη αύξηση: Πάνω από 260 μετανάστες έφτασαν στα νησιά μέσα σε λίγες ώρες
09/12/2016
Xακάρουν πιστωτικές σε 6 δευτερόλεπτα
09/12/2016
Όλα

Αναταραχή στους κόλπους του ελληνικού ποδοσφαίρου προκαλεί η αποκάλυψη ότι γνωστός μάνατζερ ποδοσφαιριστών που είναι εγγεγραμμένος στις λίστες της ΕΠΟ εμπλέκεται στο κύκλωμα που κατασκεύαζε άκρως επικίνδυνα αναβολικά φάρμακα τα οποία κατέληγαν κυρίως σε αθλητές του body building.

Ο μάνατζερ που σύμφωνα με πληροφορίες ασχολείται κυρίως με ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας θεωρείται από τις αρχές ως ένας εκ των επικεφαλής της σπείρας των αναβολικών, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί από την Οικονομική Αστυνομία.

Άκρως επικίνδυνα αναβολικά – Έβρισκαν τις συνταγές στο ίντερνετ

Χαρακτηριστικό της επικινδυνότητας των συγκεκριμένων σκευασμάτων είναι το γεγονός ότι κανείς από τους 11 συλληφθέντες δεν είχε γνώσης χημείας και «μαγείρευαν» τα αναβολικά με «συνταγές» που έβρισκαν στο διαδίκτυο. Σε ηχογραφημένες συνομιλίες που έχει καταγράψει ο κοριός της αστυνομίας ακούγονται οι συλληφθέντες να λένε πως οι χρηστές των αναβολικών παρουσίασαν προβλήματα με την κάρδια τους.

Αστυνομικός χρήστης των αναβολικών

Ιδιαίτερο ρόλο φέρεται ότι έπαιζε στην υπόθεση και ένας νεαρός αστυνόμος της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής βίας, ο οποίος ήταν και ο ίδιος χρήστης αναβολικών, αλλά ταυτόχρονα φέρεται ότι έδωσε και πληροφορίες στον έναν από τους αρχηγούς, από τον οποίο προμηθευόταν τις ουσίες, για όχημα της Οικονομικής Αστυνομίας, που τον παρακολουθούσε.

Για τον λόγο αυτό ο αστυνομικός παραπέμπεται μαζί με τους υπόλοιπους συλληφθέντες με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, ενώ με απόφαση του Αρχηγού της EΛ.ΑΣ, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε ΕΔΕ σε βάρος του.

Αθλητές του body building αγόραζαν τα αναβολικά

Σύμφωνα με ανακοινώσεις που έκαναν σήμερα ο διευθυντής της Οικονομικής Αστυνομίας, υποστράτηγος Μανώλης Πλουμής και ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Θεόδωρος Χρονόπουλος, το κύκλωμα δραστηριοποιούνταν την τελευταία πενταετία και φέρονται από τους βασικούς προμηθευτές αναβολικών δικής τους παρασκευής, σε αθλητές του body building, οι οποίοι κατέβαιναν σε διεθνείς αγώνες, καθώς και γυμναστηρίων σε όλη την Ελλάδα.

Η βίλα στη Βάρη και η αποθήκη στο Κολωνάκι

Το κύκλωμα είχε δύο βασικά παρασκευαστήρια, ένα στο Κολωνακι και μια μεζονέτα στην Βάρη, όπου βρέθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες αμπούλες με ενέσιμα σκευάσματα, αλλά και πλήρης εξοπλισμός για την παραγωγή των σκευασμάτων και την τυποποίηση τους, σε καρτέλες δισκίων και αμπούλες, προκειμένου να δοθούν στους διακινητες για την προώθηση τους σε αθλητές και γυμναστήρια.

Επειδή μάλιστα οι δουλειές πήγαιναν πολύ καλά, οι τέσσερις έμπιστοι των αρχηγών, που εργάζονταν ως υπάλληλοι στην επιχείρηση, έπαιρναν και εργασία στο σπίτι. Όπως είπε ο κ. Πλουμής, η επιχείρηση παρουσίαζε τεράστιο τζίρο, ενώ ο ίδιος ο αρχηγός που συνελήφθη, αποτιμά την αξία της πάνω από 1.600.000 ευρώ.

Τι βρέθηκε στο σπίτι του μαθηματικού

Στο σπίτι του μαθηματικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 84.310 Λίρες Αγγλίας, 20.000 ευρώ, 1.785 δολάρια Καναδά, 4 δολάρια Η.Π.Α., χάπια και αμπούλες αναβολικών και υλικά συσκευασίας αυτών, μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας και ένα πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο είχε αγοράσει την περασμένη εβδομάδα.

 

http://www.enikos.gr/society/424336,Manatzer-podosfairistwn-empleketai-sth-diakinhsh-twn-anavolikwn–FWTO–BINTEO.html

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.