Κροκόδειλος κατασπάραξε δημοσιογράφο των Financial Times στη Σρι Λάνκα

Είναι που ψάχνω για ανθρώπους, λιγοστούς, ξεχωριστούς και σπάνιους
15/09/2017
Το καλοκαίρι συνεχίζεται: Προστατέψτε τα μάτια σας από τον… ήλιο!
18/09/2017
Όλα

Φρικτό θάνατο βρήκε 24χρονος ρεπόρτερ των Financial Times, όταν πήγε να πλύνει τα χέρια του σε μια λίμνη και κατασπαράχθηκε από κροκόδειλο στην Σρι Λανκα.

Ο Πολ ΜακΚλιν βρισκόταν με τους φίλους του σε μια παραλία κοντά στον κόλπο Arugam, νοτιανατολικά της Σρι Λάνκα.

Κάποια στιγμή, απομακρύνθηκε για να πάει στο μπάνιο και μάρτυρες αναφέρουν ότι τον είδαν να «κουνάει τα χέρια του στον αέρα», προτού εξαφανιστεί μέσα στη λίμνη.

Κάποιος τουρίστας που βρέθηκε στην περιοχή δήλωσε στον Guardian: «Υπάρχει ακριβώς δίπλα από τη θάλασσα μία λίμνη. Ο Πολ έφυγε για να πάει τουαλέτα και ο κροκόδειλος τον καταβρόχθισε. Κάποιοι είπαν ότι είδαν τα χέρια του στον αέρα προτού τον αρπάξει ο κροκόδειλος. Ήμουν εκεί αλλά δεν το είδα να συμβαίνει. Φοβερό. Ψάχνουν για το σώμα του αλλά δεν έχουν βρει τίποτα ακόμα… Είναι 90% σίγουροι ότι ο κροκόδειλος τον κατασπάραξε αλλά κάποιοι λένε ότι υπήρχε κινούμενη άμμος στη λίμνη».

Ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι «συμπαραστέκονται στην οικογένεια ενός Βρετανού που πέθανε στη Σρι Λάνκα».

https://www.reader.gr/news/diethni/krokodeilos-katasparaxe-dimosiografo-ton-financial-times-sti-sri-lanka

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.