Αποκάλυψη Survival Secret: Άγριος καυγάς Αϊβάζη – Του έβρισαν τη γυναίκα και το παιδί!

«Η Κατάρα της Ίρμα Βεπ» του Charles Ludlam με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Φάνη Μουρατίδη
12/09/2017
Έφηβοι προσπάθησαν να «κλεφτούν» και τους δολοφόνησαν οι συγγενείς τους
12/09/2017
Όλα

Survival Secrets | Ειδήσεις:

   Άρχισαν τα… όργανα στην Κουρούτα – Ο Αϊβάζης εκνευρίστηκε – Ποιος παίκτης έβρισε τη γυναίκα και το παιδί του; 

«Το καρπούζι ποιος το έκοψε; Ρε σεις θα μαζευτούν όλες οι μύγες πάνω. Αυτά πρέπει να φύγουν. Ε ρίξτε νερό» διαμαρτυρήθηκε ο ηθοποιός.

Λίγο αργότερα η πρώτη ένταση στο παιχνίδι ήταν φανερή για τον ίδιο πάνω κάτω λόγο, αφού κάποιοι ξεκίνησαν αντί για την επιβίωση τις διακοπές τους.

«Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε αυτό και ήδη ξεκινάμε με γκρίνια και είναι βλακεία αυτό. Οι άλλοι πήγαν και έφτιαξαν αυτό εκεί πίσω. Αύριο έχει άλλο έπαθλο, θα θέλουμε όλοι νεράκι, αν εμείς ψοφήσουμε όλοι δεν γίνεται. Διαφορετικά να πάμε να κάτσουμε όλοι στη παραλία, αραλίκι και ό,τι έρθει. Εγώ αντέχω την πείνα. Λείπουν οι περισσότεροι. Δεν μπορεί να δουλεύουν 5 άτομα. Είναι χαζό αυτό από την πρώτη μέρα» είπε σε έντονο ύφος και με την κούραση να έχει δώσει τα πρώτα της σημάδια ο Γιάννης Αϊβάζης, έχοντας στο πλευρό του την Πηγή Δεβετζή που συμπλήρωσε:

«Αυτό είπαμε όλοι μαζί σαν ομάδα να βάλουμε τους ρόλους μας γιατί δεν γίνεται έτσι. Ούτε μπορούν να κάθονται οι περισσότεροι κάτω και κάποιοι να δουλεύουν. Πρέπει όλοι μαζί.»

Τα κομμάτια από το καρπούζι ήταν ακόμα εκεί και η Πωλίνα Τριγωνίδου ρίχτηκε στην δουλειά, αν και δεν ήταν εκείνη υπεύθυνη για αυτό. Ο λόγος; Η γκρίνια που είχε ξεκινήσει δεν της άρεσε καθόλου: «Πολλή γκρίνια έπεσε και δεν γίνεται και έτσι».

Οι παίκτες έφαγαν, αλλά δεν καθάρισαν και ο Γιάννης τα πήρε… Όμως, έρχεται η Μαρία Κορινθίου να αποκαλύψει ένα εντελώς διαφορετικό παρασκήνιο…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω: «Ο καβγάς με τον Γιάννη Αϊβάζη έγινε επειδή κάποιος έβρισε εμένα και την Ισμήνη. Αυτό όμως δεν βγήκε. Ουσιαστικά αυτό έγινε, αλλά δεν το έγραψαν. Δεν θέλω να μπω σε περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά ο λόγος ήταν γιατί έβρισαν εμένα και το παιδί του».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ SURVIVAL SECRET 

Όπως σας γράφαμε χθες από το Newsbomb.gr, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, οι πρώτες κόντρες και οι πρώτοι καβγάδες άρχισαν με το «καλημέρα» σας…

Οι επώνυμοι παίκτες που θα διαγωνιστούν για το έπαθλο είναι οι Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας, Θάνος Πετρέλης, Τάσος Μπερδέσης, Πηγή Δεβετζή, Ντανιέλ Μπατίστα, Φιλίτσα Καλογεράκου, Κατερίνα Νάκα, Μαρία Ματσούκα, Γιάννης Αϊβάζης, Πωλίνα Τριγωνίδου, Γιώργος Μανίκας, Γιάννης Ζουμπαντής, Irene Trost, και οι πρώτες κλίκες έχουν ήδη σχηματιστεί.

Κατά τα λεγόμενα αυτών που φέρονται να γνωρίζουν, οι Droulias Brothers, η Πηγή Δεβετζή, και ο Τάσος Μπερδέσης ξεχωρίζουν στα αθλήματα, ενώ ένας « Διάσημος» παίκτης είναι αυτός που έχει αποκτήσει ήδη μεγάλες έχθρες και όλοι τον έχουν κάνει στην άκρη.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Αϊβάζη, που όπως φημολογείται έχει ήδη εκδηλώσει έναν ηγετικό χαρακτήρα (όπως αυτό του Στέλιου Χανταμπάκη στο «Survivor») που έχει προκαλέσει την οργή των συμπαικτών του. Η συμπεριφορά του που έχει ενοχλήσει τους περισσότερους είναι ότι είναι απόμακρος, ειρωνικός, και θέλει να έχει τον πρώτο λόγο σε όλα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσαν και κάποιες ψιλές…

Πηγή:http://www.iapopsi.gr/

Read more: http://www.newsbomb.gr/media-agb/thleorash/story/820243/apokalypsi-survival-secret-agrios-kaygas-aivazi-toy-evrisan-ti-gynaika-kai-to-paidi#ixzz4sSEvr58c

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.