«Τσέλο – Πιάνο… συζητούν και συγχρονίζονται…»

Παντελής Καναράκης: Σεβάσου τα ζώα (Βίντεο)
20/04/2018
Η Μελίνα Ασλανίδου ερμηνεύει Μίμη Πλέσσα
22/04/2018
Όλα

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας παρουσιάζει το Σάββατο 21 Απριλίου, ώρα 20:00 , στην Αίθουσα «Γ.Α. Παπαϊωάννου» του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, τη μουσική παράσταση «Τσέλο – Πιάνο… συζητούν και συγχρονίζονται…». Πρόκειται για έναν μουσικό διάλογο με έργα σύγχρονης κλασικής μουσικής, η οποία χαρακτηρίζεται από έντονες αναζητήσεις, αμφισβητήσεις αλλά και ενσωματώσεις των συμβατικών ακουσμάτων των προηγούμενων αιώνων…

Θα ακουστούν έργα του Alfred Schnittke, του Arvo Pärt και της Galina Ustvolskaya. Το έργο αυτών των τριών συνθετών χαρακτηρίζεται από έντονη πνευματικότητα. Η ιδιαιτερότητα του ύφους τους είχε σαν αποτέλεσμα να αναγνωριστούν σχετικά αργά, αλλά το έργο τους καθιερώθηκε διεθνώς.

«Τσέλο – Πιάνο… συζητούν και συγχρονίζονται…»
Σάββατο 21 Απριλίου , ώρα 20:00 μ.μ.
Αίθουσα Γ.Α. Παπαϊωάννου στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας

Βιολοντσέλο: Βάσω Ζήσου
Πιάνο: Κώστας Τσαφής

Παραγωγή: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας
Τιμές εισιτηρίων: 10 € – 5 € (φοιτητικό, μαθητικό, άνεργων)

Προπώληση εισιτηρίων καθημερινά από την Τετάρτη 18 Απριλίου, 11.00 – 14.00 και 18.00 – 20.00, στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρ. ΕΟΤ) στην κεντρική πλατεία Καβάλας (τηλ. ταμείου 2510 620 566).

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.