N. Παππάς: «Ο διαγωνισμός για τα κανάλια θα γίνει. Κι ας κάνουν όνειρα για το αντίθετο ο κ. Γεωργιάδης και οι φίλοι του»

Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες νησιώτες: Εσύ υπέγραψες;
30/01/2016
Χρήστος Κωνσταντόπουλος: Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από αμερικανόφερτα και γλυκανάλατα reality.
30/01/2016
Όλα

«Σήμερα, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε σχέδιο της ΝΔ: Να μην προχωρήσει ο διαγωνισμός αδειοδότησης των ιδιωτικών καναλιών. Nα διατηρηθεί το καθεστώς ανομίας που επί 25 χρόνια έχτισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ», τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς

Ολόκληρη η δήλωση:

«Σήμερα, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε σχέδιο της ΝΔ: Να μην προχωρήσει ο διαγωνισμός αδειοδότησης των ιδιωτικών καναλιών. Nα διατηρηθεί το καθεστώς ανομίας που επί 25 χρόνια έχτισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα, ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε ως προστάτης των εργαζομένων, ενώ στο παρελθόν όλος ο ελληνικός λαός τον έχει δει να επιχαίρει όταν άνθρωποι έχαναν τη δουλειά τους. Ο ίδιος, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ, πίεζε να μειωθούν τα κατώτερα όρια αριθμού εργαζομένων των καναλιών που όρισε η κυβέρνηση.

Αραγε, ο αρχηγός της ΝΔ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, προσυπογράφει αυτές τις απόψεις;

Η κυβέρνηση θα προχωρήσει στο διαγωνισμό. Κι ας κάνουν όνειρα για το αντίθετο ο κ. Γεωργιάδης και οι φίλοι του».

Σημειώνεται ότι ο κ. Α. Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ δήλωσε ότι «διαγωνισμός τηλεοπτικών αδειών δεν θα γίνει, γιατί η ΝΔ δεν θα επιτρέψει συγκρότηση Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (ΕΣΡ) εάν δεν αλλάξει ο νόμος για να πάει όλη η διαδικασία στο ΕΣΡ. Αυτή η διαδικασία δεν θα προχωρήσει»

– See more at: http://left.gr/news/n-pappas-o-diagonismos-gia-ta-kanalia-tha-ginei-ki-kanoyn-oneira-gia-antitheto-o-k-georgiadis#sthash.JYtkvpv2.dpuf

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.