Έκλεβε κενά αποκόμματα ιατρικών συνταγών για να παίρνει χάπια από φαρμακεία

Ελλάδα: Προσπάθησε να βιάσει την οικιακή βοηθό κι όταν πήγε να ξεφύγει την…
18/10/2016
Άγριο ‘ΧΩΣΙΜΟ’ Άδωνη σε ΣΥΡΙΖΑ! «Μαύρες Μέρες της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»…
19/10/2016
Όλα

Ένας 36χρονος συνελήφθη στον Βόλο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, επειδή έκλεβε κενά αποκόμματα ιατρικών συνταγών προκειμένου να παίρνει χάπια από φαρμακεία.
Ο συλληφθείς πήγε σε φαρμακείο του Βόλου και αφού έδειξε πλαστή ιατρική συνταγή, προσπάθησε να εξαπατήσει τον φαρμακοποιό για να του χορηγήσει ναρκωτικά χάπια. Ο φαρμακοποιός όμως αντιλήφθηκε κάτι το ύποπτο ότι συνέβαινε και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν αμέσως συνέλαβαν τον 36χρονο και στην κατοχή του βρέθηκαν 98 ναρκωτικά χάπια καθώς και δύο ακόμη πλαστές ιατρικές συνταγές.
Ο 36χρονος είχε καταφέρει, μέχρι να συλληφθεί, να κλέψει από τον φαρμακοποιό 4 κενά αποκόμματα ιατρικών συνταγών, με τα οποία θα προσπαθούσε στην συνέχεια να προμηθευτεί ναρκωτικά χάπια από άλλα φαρμακεία του Βόλου.
Στο σπίτι του συλληφθέντος έπειτα από αστυνομική έρευνα, βρέθηκαν ακόμα δύο κενές ιατρικές συνταγές και 120 ναρκωτικά χάπια.
http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/eklebe_kena_apokommata_iatrikon_syntagon_gia_na_pairnei_xapia_apo_farmakeia-64583583/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.