Tο ΚΘΒΕ συμμετέχει στη Γιορτή της Γαλλοφωνίας

Αγρότες εισέβαλαν σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα -Τα «άκουσε» ο Φάμελλος [βίντεο]
05/03/2016
Αν πάρεις στα σοβαρά τον κόσμο, οδηγείσαι με μαθηματική ακρίβεια στην κατάθλιψη.
05/03/2016
Όλα

Tο ΚΘΒΕ συμμετέχει στη Γιορτή της Γαλλοφωνίας
Γαλλικό Ινστιτούτο / Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016, στις 19.00
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συμμετέχει στη γιορτή της γαλλοφωνίας  που διοργανώνει το Γαλλικό Ινστιτούτο από τις 8-24 Μαρτίου. Λογοτεχνία, κινηματογράφος, θέατρο, μουσική και σχολικά εκπαιδευτικά εργαστήρια συνδιαλέγονται στο φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, το οποίο συνεργάστηκε, για την υλοποίησή του, με πολλούς φορείς της Θεσσαλονίκης και πρεσβείες άλλων χωρών.
Το ΚΘΒΕ συμμετέχει στην 2η ημέρα εκδηλώσεων αυτής της μεγάλης γιορτής της πολυμορφίας του γαλλικού πολιτισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, στις 19.00, ο γνωστός συγγραφέας Δημήτρης Στεφανάκης θα δώσειδιάλεξη με τίτλο «Γαλλική γλώσσα, η γλώσσα του μυθιστορήματος», την οποία θα πλαισιώσουν ηθοποιοί του ΚΘΒΕ διαβάζοντας αποσπάσματα από έργα γάλλων μυθιστοριογράφων μεταφρασμένα στα ελληνικά.
Παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί του ΚΘΒΕ: Ιφιγένεια Δεληγιαννίδου, Χρύσα Ζαφειριάδου, Ελένη Θυμιοπούλου, Γιώργος Καύκας, Στέργιος Τζαφέρης, Δημήτρης Τσιλινίκος.

Σωτήρης Καραμπέτσος
Σωτήρης Καραμπέτσος
Πτυχιούχος των πολιτικών επιστημών του ΑΠΘ. Από το 2008 ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις, το ραδιόφωνο, την επικοινωνία και την διοργάνωση εκδηλώσεων. Φιλόδοξος, ανήσυχο πνεύμα, τελειομανής. *Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων και θεμάτων που φιλοξενεί ή αναδημοσιευει. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.