ΤΩΡΑ έχεις έναν ακόμα λόγο να κάνεις κοιλιακούς

Μας τα χαλάει ο καιρός: Με κακοκαιρία η έξοδος του Δεκαπενταύγουστου
12/08/2016
Ο πιο σπάνιος αστακός στον κόσμο είναι μπλε χρώματος -Τρελάθηκε ο ψαράς που τον έπιασε [εικόνες]
12/08/2016
Όλα

Μπορεί να αποφεύγεις το γυμναστήριο και την καθημερινή άσκηση όπως οι γάτες το νερό, αλλά νέα έρευνα θα σε βάλει σε σοβαρές σκέψεις να αναθεωρήσεις το απαγορευτικό που έχεις ρίξει στην άσκηση και να ξεκινήσεις με πάθος να κάνεις πους-απς και κοιλιακούς!

Πώς είμαστε τόσο σίγουρες; Όπως αποκαλύπτουν Αμερικάνοι ερευνητές, μπορεί να βρεις την πολυπόθητη (σεξουαλική) εκπλήρωση και στο γυμναστήριο – αρκεί βέβαια να κάνεις τις σωστές ασκήσεις. 

Αυτό ακριβώς διατείνεται η έρευνα του πανεπιστημίου της Ιντιάνα, που έγινε σε δείγμα δεκάδων γυναικών, ηλικίας 18- 63 ετών, στην οποία οι ασκούμενες αποκάλυψαν ότι ένιωσαν συναισθήματα παρόμοια με εκείνα του οργασμού χάρη σε 10 διαφορετικές ασκήσεις. Κι όλα αυτά ενώ δεν είχαν το νου τους στο πονηρό!

Ποιες ασκήσεις είναι πιο σέξι; Οι κοιλιακοί φαίνεται ότι σκοράρουν πρώτοι στην λίστα των πλέον ερωτικών ασκήσεων. Άλλες διάσημες ασκήσεις φαίνεται ότι είναι τα βάρη, οι κοιλιακοί πάνω σε μπάλα, το ποδήλατο στον αέρα (ξαπλώνεις, σηκώνεις τα πόδια στον αέρα και κάνεις πετάλι) αλλά και το spinning bike.

Μην περιμένεις άλλο: τώρα που ξέρεις το μυστικό, βάλε τα αθλητικά σου και άγγιξε την… κορύφωση!

http://www.allyou.gr/me/askisi/16215-tora-exeis-enan-akoma-logo-na-kaneis-koiliakoys

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.