Ερευνα: Το 58% των Ελλήνων δεν θέλει άλλους μετανάστες από μουσουλμανικές χώρες
08/02/2017
Ελλάδα: Επιτέθηκαν με βαριοπούλα σε αστικό λεωφορείο
09/02/2017
Όλα

Τον ρυθμό του επιδιώκει να βρει ο Κώστας Δουβαλίδης και εκτιμά πως θα το καταφέρει μέσα από τους αγώνες. Ο πρωταθλητής μας αγωνίστηκε σήμερα στο Παλέ ντε Μπερσί όπου διένυσε τα 60 μ εμπ σε 7.91, επίδοση που δεν τον ικανοποίησε.

 

Ο αθλητής έδειξε ακόμη να μην βρίσκεται στο επίπεδο που θα ήθελε, κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι ξεκίνησε αργά την προετοιμασία του. Νικητής στη σειρά του Έλληνα ήταν ο Γάλλος Γκάρφιελντ Νταριέν με 7.64. Στην πρώτη προκριματική σειρά των ψηλών εμποδίων πρώτος τερμάτισε ο Πασκάλ Μαρτινότ Λαγκάρτ με 7.65, ενώ στην ίδια σειρά επανεμφανίστηκε ο πρωταθλητής του 2005 Λατζί Ντουκουρέ, που πέτυχε 8.25 και έδειξε πως βρίσκεται μακριά από το γνωστό αγωνιστικό του επίπεδο.

Ο Δουβαλίδης θα κάνει τον επόμενο αγώνα του σε δύο ημέρες στο Τορούν, με στόχο να κυνηγήσει μια επίδοση κάτω από τα 7.74, που θα του εξασφαλίσουν και μια θέση στην ομάδα για το Βελιγράδι.

http://www.gazzetta.gr/other-sports/article/1044405/thelei-kai-mporei-kalytera-o-doyvalidis

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.