Σάτυρος σπέρνει τον τρόμο στην Αλεξανδρούπολη

Δείτε το πρώτο trailer από το Star Wars 8
16/04/2017
Οι παραστάσεις που δεν ρίχνουν αυλαία
18/04/2017
Όλα

Αναστάτωση στην τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης έχει προκαλέσει η καταγγελία δύο ανήλικων μαθητριών ότι ένας επιδειξίας τις παρενόχλησε ενώ περπατούσαν.

Οπως περιέγραψαν σοκαρισμένα τα δύο κορίτσια, ο σάτυρος τις παρενόχλησε χαϊδεύοντας μπροστά τους τα γεννητικά του όργανα! Θύματα του άγνωστου άνδρα, που οδηγούσε ένα αυτοκίνητο χρώματος ασημί, ήταν δύο 15χρονες που περπατούσαν κοντά στο παλιό νοσοκομείο της πόλης. Ο σάτυρος τις φώναξε κοντά του με τη δικαιολογία ότι ήθελε να ρωτήσει ποια κατεύθυνση να πάρει και, όταν τα ανυποψίαστα κορίτσια πλησίασαν, τον είδαν να αυνανίζεται με κατεβασμένο το παντελόνι του!

Οι μαθήτριες τρομοκρατήθηκαν και το έβαλαν στα πόδια, επιστρέφοντας στα σπίτια τους όπου ενημέρωσαν τους γονείς τους. Ολοι μαζί πήγαν στην Ασφάλεια, όπου κατήγγειλαν όσα συνέβησαν. Αν και δεν υπέβαλαν μήνυση, οι αστυνομικοί άρχισαν περιπολίες έχοντας την περιγραφή του δράστη και του αυτοκινήτου του, σε μια προσπάθεια να τον εντοπίσουν έγκαιρα προτού επαναλάβει την αρρωστημένη πράξη του.

Ωστόσο, παρά τις έρευνες, ο σάτυρος παραμένει άγνωστος, ενώ την ίδια ώρα μεταξύ των παιδιών της περιοχής επικρατεί ανησυχία για ενδεχόμενη επανεμφάνισή του. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κάνουν διαρκώς περιπολίες τόσο στο σημείο όπου έγινε το κρούσμα που καταγγέλθηκε όσο και σε άλλες γειτονιές, θέλοντας να προλάβουν τα χειρότερα.

http://www.espressonews.gr/reportaz/2017/04/160068/satyros-spernei-ton-tromo-stin-alexandroypoli

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.