Άγρια κόντρα Ραχήλ – Μπεκατώρου: Πώς την έκραξε για τις πλαστικές [video]

«Χαστούκι» για τους άντρες: Από τη μητέρα τους κληρονομούν τα παιδιά την εξυπνάδα
07/10/2016
Συναγερμός σε γερμανική πόλη -Η αστυνομία απέκλεισε κατοικημένη περιοχή λόγω απειλής [εικόνες]
08/10/2016
Όλα

Πώς έκραξε τη Μαρία Μπεκατώρου για τις πλαστικές η Ραχήλ Μακρή;

Η Ραχήλ Μακρή σε πρόσφατη συνέντευξή εξαπέλυσε τα «πυρά» της κατά της παρουσιάστριας Μαρίας Μπεκατώρου, λέγοντας πως δεν αναγνωρίζεται από τις πλαστικές επεμβάσεις.

Η «κόντρα» ανάμεσα στην παρουσιάστρια και την πολιτικό ξεκίνησε ένα χρόνο πριν και αιτία ήταν οι δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή για την Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Καλημερούδια», ανέφερε πως δεν παρακολουθεί την «βασίλισσα» της μεσημεριανής ζώνης κυρίως λόγω ηλικίας:

«Δεν την βλέπω την Ελένη Μενεγάκη, αν και τη συμπαθώ γιατί την έβλεπα μικρή, την έβλεπε η γιαγιά μου πολύ. Αλλά μιλάω για αιώνες πριν, χωρίς να θέλω να πω για τις ηλικίες γιατί ήταν πολύ νέα στο ξεκίνημά της».

Η Μαρία Μπεκατώρου, σχολίασε, τότε, μέσα από την εκπομπή της, τις εν λόγω δηλώσεις και δεν μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνιση της Ραχήλ Μακρή, καθώς είπε:

«Τώρα θα μιλήσω! Η Ραχήλ Μακρή -με συμφέρει που δεν είναι στη Βουλή γι’ αυτό μιλάω- που το μάτι αυτό έχει πέσει και χρειάζεται κάποια βλεφαροπλαστική, τολμά και μιλά για την Ελένη Μενεγάκη; Πόσο χρονών είναι η Ραχήλ Μακρή; Την έβλεπε τη Μενεγάκη με τη γιαγιά της; Μα είναι δυνατόν; Το έκανε επίτηδες νομίζω».

 

Η απάντηση της Ραχήλ Μακρή ήρθε σήμερα μέσα από την εκπομπή «La BiriBiri».

Σε σχετική ερώτηση, απάντησε η πολιτικός:

«Προφανώς το γνωρίζει από τον εαυτό της γιατί δεν αναγνωρίζεται πλέον από τις πλαστικές που έκανε. Είναι πάρα πολύ κακό να μη θυμάσαι από πού έχεις ξεκινήσει, της δόθηκε η ευκαιρία και τώρα νομίζει κι αυτή πως είναι μεγάλη παρουσιάστρια».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

[mom_video type=”youtube” id=”RhtMdoMDSPM” width=”100%” height=”350″]

Δείτε περισσότερα: http://www.fimes.gr/2016/10/raxil-makri-mpekatorou/#ixzz4MOhnJuHy

 

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.