Ολυμπιακοί Αγώνες: Σε πολυτελές κρουαζιερόπλοιο η “Dream Team”

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρετά τα άδεια γραφεία της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού [ΕΙΚΟΝΑ]
02/08/2016
ΣΟΦΟΚΛΗ «ΑΝΤΙΓΟΝΗ» σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού
03/08/2016
Όλα

Της Eurohoops team/info@eurohoops.net

Η Ολυμπιακή Ομάδα μπάσκετ ανδρών και γυναικών των ΗΠΑ δεν θα διαμείνει στο Ολυμπιακό Χωριό αλλά σε ένα… κρουαζιερόπλοιο κατά τη διάρκεια των αγώνων του Ρίο.

Πιο συγκεκριμένα, για λόγους ασφαλείας αλλά και άνεσης οι παίκτες/παίκτριες αναμένεται να περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο υπερπολυτελές “Silver Cloud” το οποίο κοστολογεί την κάθε βραδιά στα 1450 δολάρια και αποτελεί ένα από τα κορυφαία κρουαζιερόπλοια στον κόσμο.

Silver Cloud

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει για πρώτη φορά αφού και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας η “Dream Team” είχε επιλέξει να μείνει στο “Queen Mary 2”.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Κρεγκ Μίλερ, ένας από τους εκπρόσωπους της Εθνικής Ομάδας των ΗΠΑ: “Δεν θα μείνουμε στο Ολυμπιακό Χωριό γιατί δεν νιώθουμε πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστούμε για τη διοργάνωση. Οι παίκτες προέρχονται από μία μακρά σεζόν και θέλουν να περάσουν όση περισσότερη ώρα γίνεται με τους φίλους και τις οικογένειες τους.”

pisina

Την ίδια στιγμή ο Μίλερ έθεσε ένα ακόμα σημαντικό προβληματισμό αναφορικά με το ύψος των αθλητών: “Αντιμετωπίζεις αυτό το θέμα είτε μένεις στο ξενοδοχείο είτε μένεις στο Ολυμπιακό χωριό. Τα κρεβάτια δεν έχουν κατασκευαστεί για ανθρώπους με ύψος 2.13 ή και περισσότερο. Οι παίκτες προσπαθούν να ανακαλύψουν τρόπους για να κοιμηθούν. Κάποιες φορές έχω δει περιπτώσεις που χρησιμοποιούν τις βαλίτσες ως προέκταση των κρεβατιών ώστε τα πόδια τους να μπορούν να ακουμπήσουν εκεί.”

Πέραν του “Silver Cloud”, δηλαδή του πλοίου στο οποίο θα διαμείνουν οι Εθνικές Ομάδες, στο λιμάνι του Ρίο θα βρεθεί και το νορβηγικό “Getaway” χωρητικότητας 4000 ατόμων. Οι διοργανωτές αναφέρουν πως ήδη το 90% είναι κλεισμένο από μέλη της “Ολυμπιακής Οικογένειας” μεταξύ των οποίων χορηγοί, ολυμπιακές επιτροπές, αθλητικές ομοσπονδίες και άλλοι σημαντικοί επισκέπτες.

http://www.eurohoops.net/el/featured-el/290921/olimpiaki-agones-se-politeles-krouazieroplio-i-dream-team

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.