Ο Αντώνης Βλοντάκης απαντάει γιατί δεν τον είδαμε στο Πρωινό (vid)

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ με την «εντολή» του Επισμηναγού Στράλη στην παρέλαση Θεσσαλονίκης! «ΕΛΛΗΝΕΣ κρατήστε το κεφάλι ΨΗΛΑ!!!» – «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ελλάδα»! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
28/10/2016
Συγκλονίζει ο Έλληνας ηθοποιός: «Υπάρχουν μέρες που δεν έχω λεφτά ούτε για καφέ…»
29/10/2016
Όλα

Ο Αντώνης Βλοντάκης ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει νόμος που να του απαγορεύει να βρίσκεται στην τηλεόραση επειδή δουλεύει στο λιμενικό.

Ο Αντώνης Βλοντάκης μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ να στα πω» και στην δημοσιογράφο Ειρήνη Γκανιάτσου για το ποιος ήταν ο λόγος που δεν τον είδαμε τελικά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με την Φαίη Σκορδά και ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει νόμος που να του απαγορεύει να βρίσκεται στην τηλεόραση επειδή δουλεύει στο λιμενικό.

«Έκανα μια κουβέντα με τους ανθρώπους του Πρωινού στον ΑΝΤ1. Ήθελαν και ήθελα, αλλά κάπου δεν προχώρησε. Ήταν να μην γίνει. Δεν έγινε» αναφέρει λιτά ο Αντώνης Βλοντάκης ο οποίος είναι διορισμένος στο Λιμενικό Σώμα ως Ολυμπιονίκης του πόλο. Ως προς αυτό λοιπόν και τη συμμετοχή του στις τηλεοπτικές εκπομπές ξεκαθαρίζει:

«Επειδή πάρα πολύς κόσμος έχει αυτή την απορία του τύπου γιατί κάθε χρόνο αφού έχει πρόβλημα… Δεν έχει πρόβλημα και δεν υπάρχει νόμος που απαγορεύει σε εμένα να εμφανίζομαι στην τηλεόραση. Εάν θελήσω να κάνω κάτι, μπορώ να το κάνω. Υπάρχει τρόπος. Νόμιμα. Τώρα ως προς το γιατί φιλική συμμετοχή, γιατί πηγαίνεις κάπου που δεν γνωρίζεις το αντικείμενο και το χώρο και όταν μπαίνεις κάπου θες πρώτα να μάθεις και να δεις αν σου ταιριάζει και αφού το δεις πηγαίνεις παρακάτω. Εγώ το είδα. Μου αρέσει η τηλεόραση».

http://www.toratora.gr/324675-2-o-antonis-blontakis-apantaei-giati-den-ton-eidame-sto-prwino/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.