Εκτακτο: Βρέθηκε νεκρός ο Ρώσος πρόξενος στην Ελλάδα
09/01/2017
Ελλάδα: Χαροπαλεύει αγοράκι 2,5 ετών ύστερα από κακοποίηση
10/01/2017
Όλα

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον η ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα Πατρών, καθώς τη Δευτέρα ανακοινώθηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του συλλόγου με τον Κώστα Μέξα.

Οι δύο πλευρές κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, μία ημέρα μετά τη ήττα από το Λαύριο, αποφασίζοντας από κοινού ότι το καλύτερο για την ομάδα είναι να τερματιστεί η συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Μέξα. Οι δύο πλευρές μετά από συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Δευτέρας (09/01) έθεσαν επί τάπητος όλα τα αγωνιστικά δεδομένα και οδηγήθηκαν στο συναινετικό διαζύγιο. Μετά από 15 μήνες κλείνει ένας κύκλος κοινής διαδρομής.

Με τον Κώστα Μέξα, ο Απόλλων έφτασε σε σημαντικές νίκες και όλοι μαζί πετύχαμε τον περασμένο Απρίλιο τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία που φυσικά του πιστώνεται σε σημαντικό βαθμό.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στον Σύλλογο μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

 

http://www.zougla.gr/sports/mpasket/apolon-patras/article/mpasket-telos-apo-ton-apolona-o-meksas

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.