Ιαπωνία: Επιτέλους οι λεκάνες τουαλέτας θα βγάζουν νόημα
20/01/2017
Μεξικό: Έκδοση του βαρόνου ναρκωτικών «Ελ Τσάπο» στις ΗΠΑ
20/01/2017
Όλα

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε και επίσημα ο πρώτος Έλληνας που καλείται να αγωνιστεί στο All Star Game του ΝΒΑ στη Νέα Ορλεάνη στις 19 Φεβρουαρίου για πρώτη φορά στην καριέρα του, μόλις στα 22 του χρόνια.

Η στήριξη των φιλάθλων προς το πρόσωπο του Γιάννη καθ’ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορία ήταν συγκλονιστική. Το “Giannis Antetokounmpo #NBAVOTE” γράφτηκε σχεδόν παντού κι έτσι δεν γινόταν να μη βρεθεί ο άσος των Μπακς στο All Star Game. Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ συγκέντρωσε συνολικά 1.604.463 ψήφους τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας πίσω μόνο από τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος είχε 1.893.751 ψήφους.

Συνολικά σε ολόκληρο το ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο τερμάτισε πέμπτος καθώς τον πέρασαν  μόνο οι Τζέιμς, Ντουράντ, Κάρι και Χάρντεν. Παίκτες δηλαδή τεράστιας κλάσης που ήδη έχουν δώσει πολλά στο κορυφαίο πρωτάθλημα. Το τελικό αποτέλεσμα όμως δεν βγαίνει μόνο από το κοινό. Ψηφίζουν τόσο οι παίκτες, αλλά και δημοσιογράφοι του ΝΒΑ.

Έτσι λοιπόν από τους 324 παίκτες που ψήφισαν στην Ανατολή ο Γιάννης πήρε 162 πόντους και τερμάτισε στη 2η θέση, ενώ ήταν δεύτερος στις ψήφους των δημοσιογράφων

AdTech Ad

Στο πλευρό του ο Giannis θα έχει τους ΝτεΜαρ Ντεροζάν (Τορόντο Ράπτορς), Τζίμι Μπάτλερ (Σικάγο Μπουλς), Κάιρι Ίρβινγκ (Κλίβελαντ Καβαλίερς) και Λεμπρόν Τζέιμς (Κλίβελαντ Καβαλίες), οι οποίοι επίσης συγκέντρωσαν την προτίμηση του κοινού, των παικτών και των δημοσιογράφων.

Στη Δύση, την αρχική πεντάδα που θα κοντράρει την ομάδα του Αντετοκούνμπο σχηματίζουν οι Στέφεν Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον Ρόκετς), Κέβιν Ντουράντ (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς), Κάουι Λέοναρντ (Σαν Αντόνιο Σπερς) και Άντονι Ντέιβιτς (Νιου Όρλεανς Πέλικανς), κάτι που σημαίνει εκτός πεντάδας τέθηκε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, κι ας έχει μέσους όρους τριπλ-νταμπλ μέχρι στιγμής!

http://www.nooz.gr/sports/kanei-pragmatikotita-to-oneiro-tou-o-giannis

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.