Η βασίλισσα Ελισάβετ ζητά βοηθό για την κουζίνα του Μπάκιγχαμ!

O πρώτος θάνατος ταυρομάχου στην αρένα μετά από 30 χρόνια (Βίντεο)
10/07/2016
Δημιούργησαν υβρίδιο ανθρώπου με γορίλα στην Ινδία (Φωτος)
11/07/2016
Όλα

Οι λεπτομέρειες για τον μισθό και τα καθήκοντα της θέσης – Αν ψάχνετε για δουλειά κοντά σε γαλαζοαίματους, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

Μπορεί η Βρετανία να βρίσκεται εν μέσω πολιτικών ανακατατάξεων, μετά το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου για Brexit, αλλά η «σταθερή αξία» της χώρας, η βασιλική οικογένεια ζει στους κανονικούς της ρυθμούς και μάλιστα, αυτή την περίοδο η «αειθαλής» βασίλισσα Ελισάβετ αναζητά προσωπικό για το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με αγγελία, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Royal Houselold, η βασίλισσα επιθυμεί να προσλάβει έναν βοηθό για την κουζίνα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο τυχερός που θα επιλεγεί θα βοηθά τους σεφ του παλατιού στην προετοιμασία και παρασκευή εκατοντάδων γευμάτων κάθε μέρα για την βασιλική οικογένεια και θα φροντίζει για την καθαριότητα της κουζίνας και για το πλύσιμο των σκευών.

Για να καταθέσει κάποιος αίτηση για την θέση δεν χρειάζεται απαραίτητη προϋπηρεσία, αφού θα εκπαιδευθεί από το προσωπικό του παλατιού, όμως ο υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει ομαδικό πνεύμα και να είναι άτομο που παίρνει πρωτοβουλίες.

Όσοι καταθέσουν αίτηση είναι εύλογο πως θα περάσουν από διαδικασία αξιολόγησης, αφού θα κληθούν να υπηρετήσουν την βασίλισσα της Αγγλίας και τους πέριξ αυτήν γαλαζοαίματους.

Όσο για τις απολαβές όποιου επιλεγεί για την θέση βοηθού κουζίνας στο Μπάκιγχαμ, αυτές είναι πραγματικά δελεαστικές. Ο ετήσιος μισθός είναι 17.000 στερλίνες (19.950 ευρώ), με 33 μέρες διακοπές τον χρόνο, δωρεάν φαγητό και ύπνο στο παλάτι και με δύο ρεπό την εβδομάδα.

Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα… Όποιος επιλεγεί θα έχει την ευκαιρία να ταξιδεύει και σε άλλες βασιλικές κατοικίες. Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ μετακινείται από το παλάτι του Μπάκιγχαμ στο κάστρο του Ουίνσδορ ή στο κάστρο του Μπάλμοραλ στην Σκωτία, ο βοηθός κουζίνας μαζί με άλλα μέλη της κουζίνας του Μπάκιγχαμ θα την συνοδεύει.

http://www.protothema.gr/world/article/594078/i-vasilissa-elisavet-zita-voitho-gia-tin-kouzina-tou-bakigham/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.