CNN: Τζιχαντιστές πέρασαν από την Λέρο ως πρόσφυγες με πλαστά διαβατήρια
05/09/2016
Σοκάρει η ομολογία του πα(τέρα) της Αννυ: Την τεμάχισα αλλά δεν τη δολοφόνησα!
05/09/2016
Όλα

Γκολ και θέαμα προσέφεραν ΑΣΕ Δούκας και ΑΕΚ το Σάββατο(03/09) το απόγευμα, σε όσους βρέθηκαν στο κλειστό του «ΔΑΪΣ» για να παρακολουθήσουν από κοντά το φιλικό των δύο ομάδων.

Το τελικό 29-27 υπέρ των γηπεδούχων μπορεί να φαντάζει οριακό, όμως η ομάδα των εκπαιδευτηρίων βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο με 17-11, ενώ η μέγιστη τιμή της διαφοράς έφτασε και τα οχτώ γκολ (19-11). Η «Ένωση» με φοβερή αντεπίθεση στην επανάληψη βρέθηκε ακόμα και μπροστά στο σκορ (21-22), όμως ο Δούκας κατάφερε στο τέλος να επικρατήσει.

Στο άλλο φιλικό της ημέρας, ο Πανελλήνιος επικράτησε με 22-21 (11-9 σκορ ημιχρόνου) του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ι.Ν. με τους προπονητές των δύο ομάδων να κάνουν πολλές δοκιμές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΑΣΕ Δούκας και ΑΕΚ ανανέωσαν το ραντεβού τους για μια ακόμα φιλική αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί και πάλι στο «ΔΑΪΣ» στις 06/09 (19:30).

http://www.onsports.gr/Chantmpol/A1-Andrwn/item/542773-Hantmpol-Theama-sto-DA%CE%AAS

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.